Kropelki, maści i ślepia jak nowe
Poza tym młody rośnie w oczach. Znaleziony ważył 600 gram. Teraz już 1600. Każdego ranka mam wrażenie, że kota przez noc przybyło
Rozbawiony kociak, podskakujący zabawnie niczym mały tygrys, jest nieskończenie bardziej interesujący niż połowa ludzi, z którymi musisz przebywać na tym świecie.
– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE.
Kalisto pisze:Kropelki, maści i ślepia jak nowe
Poza tym młody rośnie w oczach. Znaleziony ważył 600 gram. Teraz już 1600. Każdego ranka mam wrażenie, że kota przez noc przybyło
Tak na słowo, nie uwierzę potwierdzenie graficzne by się przydało
Rozbawiony kociak, podskakujący zabawnie niczym mały tygrys, jest nieskończenie bardziej interesujący niż połowa ludzi, z którymi musisz przebywać na tym świecie.
Najpierw prezentujemy ślepia (trochę poklejone bo wysmarowane wazelinką)
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2013, 20:36 przez Kalisto, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2013, 20:36 przez Kalisto, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2013, 20:37 przez Kalisto, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakie piękne stworzenie (zresztą oba na zdjęciu piękne )
– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE.
Oczka śliczne, futerko aksamitne.
Poza tym ilości energii nie powstydziła by się średniej wielkości elektrownia. Ruszysz palcem = bawisz się z kotem, mrugniesz = bawisz się z kotem, siedzisz bez ruchu, wstrzymując oddech = napewno bawisz się z kotem. Zachęty nie trzeba dwa razy powtarzać
Młodemu się coś na kichanie zebrało, więc znowu uciekł nam termin szczepienia Tak sobie odpędzamy katarową zmorę a ona wraca :/ Poza ty chłopak ma już 1,9kg i kawał z niego kociska. Na wolność nas ciągnie. Jak wypuszczam Teslę to muszę łapać małego sprintera