Kinia
Moderatorzy: crestwood, Migotka
norma
Prosimy o WIĘCEJ INFO O KOTCE!

„Mimo to wolał być nieobecny całkowicie niż być tylko w części i brakującą resztą udawać. Dlatego był tak niezwykły dla ludzi, którzy go znali. Jeśli znalazł się w ich pobliżu, był dla nich całym sobą. Albo nie było go w ogóle.”
Sonia 20.09.2014
Chrumuś przyjacielu ['] 11.04.2013
Bury, Bati, Rudy, Chispa, Gypsy - 2012
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Widać, że kota z Pyrlandii 

Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/
Kinia to zdecydowanie kot zaczepno-obronny. Czasem w zabawach potrafi zagalopować się za daleko i z nienacka zaprezentować wszystkie kły i pazurki. Na szczęście powoli zaczyna rozumieć, że to nie zawsze jest mile widziane - dziś rozochocona podbiegła do mnie, pacnęła łapką, zmieszała się odrobinkę kiedy na nią spojrzałam po czym z furią zaatakowała poduszkę
trening się opłaca ;d
...jeśli istnieje coś takiego jak trenowanie kota

...jeśli istnieje coś takiego jak trenowanie kota
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy.
Jerzy Pilch
Jerzy Pilch
Kinia razem z Kingą pozdrawiają z Jej nowego dt !
Obiecałam dzisiaj zdjęcia, ale nie będzie
bo to naprawdę nie jest możliwe. Próby były wielokrotne i żeby oddać prawdziwie tego kociaka to najlepsze są takie na których jej nie ma z dopiskiem "kiedy robiłam zdjęcie jeszcze tam była" Także jutro przy dziennym świetle albo dzisiaj kiedy padnie i zaśnie będziemy próbować dalej
a teraz trochę zachwytów : po krwiożerczej i obronnej Kini prawie nie ma śladu. Już śmiało biega po całym domu ganiając się się razem z moją kicią. Nie syczy, nie warczy, do zabawy można poświęcić nawet własne ręce bez rękawiczek i też nie ucierpią
Nie lubi być co prawda noszona na rękach, ale kiedy ma nastrój to sama znajduje sie na kolonach i cudownie mruczy.
Jeszcze nie tak dawno temu nie spodziewałabym się takiej uciechy z tego malucha.
P.S miałyśmy wczoraj video-konferencję z moimi rodzicami przez skypa - ZAKOCHANI absolutnie!

Obiecałam dzisiaj zdjęcia, ale nie będzie

a teraz trochę zachwytów : po krwiożerczej i obronnej Kini prawie nie ma śladu. Już śmiało biega po całym domu ganiając się się razem z moją kicią. Nie syczy, nie warczy, do zabawy można poświęcić nawet własne ręce bez rękawiczek i też nie ucierpią

Nie lubi być co prawda noszona na rękach, ale kiedy ma nastrój to sama znajduje sie na kolonach i cudownie mruczy.

P.S miałyśmy wczoraj video-konferencję z moimi rodzicami przez skypa - ZAKOCHANI absolutnie!
Ufff...WiKinga pisze:Jeszcze nie tak dawno temu nie spodziewałabym się takiej uciechy z tego malucha.

Robert A. Heinlein
A jeśli wszystko pójdzie dobrze, to w środę mamy PA! 

Robert A. Heinlein
Super wieści
nawet nie wiedziałam, że zmieniła DT..

„Mimo to wolał być nieobecny całkowicie niż być tylko w części i brakującą resztą udawać. Dlatego był tak niezwykły dla ludzi, którzy go znali. Jeśli znalazł się w ich pobliżu, był dla nich całym sobą. Albo nie było go w ogóle.”
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010