Filipek
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Oj widać, widać, leczenie zakończone na tą chwilę i Filip się czuję dużo lepiej niż wcześniej. Brzuszek wydaje mi się, że ma mniej wzdęty (chociaż trudno określić bo jest sam w sobie trochę gruby teraz
), ale chętniej się bawi, nadal dużo śpi ale jest ogólnie żywszy.
Uwielbia tą suchą karmę gastro, je tylko to i się niczym innym nie interesuje (no może prócz surowizny) a potem leci do miski od razu popić wodą, więc chcę u niego wprowadzić żywienie głównie suchą karmą, zobaczymy jak mu Sanabelle będzie wchodziła
W przyszłym tygodniu trzeba by z kupą pojechać na kontrolę, mam nadzieję, że już będzie wszystko ok.

Uwielbia tą suchą karmę gastro, je tylko to i się niczym innym nie interesuje (no może prócz surowizny) a potem leci do miski od razu popić wodą, więc chcę u niego wprowadzić żywienie głównie suchą karmą, zobaczymy jak mu Sanabelle będzie wchodziła

W przyszłym tygodniu trzeba by z kupą pojechać na kontrolę, mam nadzieję, że już będzie wszystko ok.
Oj to Filip by się z tego faktu niezmiernie cieszył, gdyby miał tą karmę dostawać jeszcze przez kolejny miesiąc, gdyż ją po prostu uwielbiakat pisze:Z Gastro, żeby efekt był utrzymany, to chyba trzeba minimum przez 6 tyg. podawać właśnie tylko Gastro...

-----------> Filipek żebrak
monka pisze:Oj to Filip by się z tego faktu niezmiernie cieszył, gdyby miał tą karmę dostawać jeszcze przez kolejny miesiąc, gdyż ją po prostu uwielbiakat pisze:Z Gastro, żeby efekt był utrzymany, to chyba trzeba minimum przez 6 tyg. podawać właśnie tylko Gastro...A widać to na filmiku, gdzie położył się pod kuchnia i żebrze o jedzenie
daj, daaj, DAAAJ

No nieznośny się zrobił, ciągle tylko woła o jedzenie, a konkretnie o swoje gastro, bo resztą nawet nie wykazuje zainteresowania jużmisiosoft pisze:monka pisze:Oj to Filip by się z tego faktu niezmiernie cieszył, gdyby miał tą karmę dostawać jeszcze przez kolejny miesiąc, gdyż ją po prostu uwielbiakat pisze:Z Gastro, żeby efekt był utrzymany, to chyba trzeba minimum przez 6 tyg. podawać właśnie tylko Gastro...A widać to na filmiku, gdzie położył się pod kuchnia i żebrze o jedzenie
daj, daaj, DAAAJ

A o tym gastro to dobrze, że wspomniałaś, to Filip w takim razie będzie ją dalej dostawać, bo wet mówiła tylko, że do końca miesiąca, co daje łącznie jakieś 3 tygodnie dopiero. Potem chcę go przyzwyczaić do suchej, Sanabelle, ciekawe czy też tak będzie jadł. On amatorem mokrego w sumie nigdy wielkim nie byłkat pisze:Z Gastro, żeby efekt był utrzymany, to chyba trzeba minimum przez 6 tyg. podawać właśnie tylko Gastro...

Filipek przyszedł na głaski, wykorzystałam okazję i zrobiłam mu drugi filmik
Tym razem z lepszym oświetleniem 
------------------------> Filipuś w pełnej krasie

------------------------> Filipuś w pełnej krasie