edit brynia: podmieniłam za duże zdjęcie na podlinkowaną miniaturę, przymykam oko na ten wątek, ale bez szaleństw proszę
Ostatnio zmieniony 27 lis 2013, 21:43 przez maciej83, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczytem szczęścia dla kota jest uwaga, rozmowa, pieszczoty i miłość ze strony człowieka; a dla ludzi nic nie może być pochlebniejszego niż przywiązanie istoty tak dalece niezależnej.
Dobre te wasze wklejanki Na FB jest strona "Nie mogę, kot na mnie leży" i tam mają super fotki,niektóre takie jak Wasze, więc już je wcześniej znałam. Ale i tak się uśmiałam z każdego.
Pozycjonowanie stron internetowych http://www.eyedesign.com.pl/pozycjonowanie, jest kluczowym zabiegiem w handlu internetowym. Zazwyczaj gwarantowany sukces daje, pojawianie się naszej witryny na pierwszej stronie wyszukiwań, najważniejszych wyszukiwarek.
Szczytem szczęścia dla kota jest uwaga, rozmowa, pieszczoty i miłość ze strony człowieka; a dla ludzi nic nie może być pochlebniejszego niż przywiązanie istoty tak dalece niezależnej.