Morri pisze:Jaśminka jest niegrzeczna. Ranka po sterylce wyglądała cały czas bardzo ładnie, więc postanowiła to zepsuć lizanie przyniosło stosowne rezultaty i jeśli nie zaprzestanie tego procederu, zostanie zapakowana w kaftan bezpieczeństwa
Pakuj w kaftan od razu, bo narobi bajzlu i dopiero będzie. Po Kikucie jestem przeczulona.
Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą. Robert A. Heinlein
Kri pisze:
Morri napisał/a:
Jaśminka jest niegrzeczna. Ranka po sterylce wyglądała cały czas bardzo ładnie, więc postanowiła to zepsuć lizanie przyniosło stosowne rezultaty i jeśli nie zaprzestanie tego procederu, zostanie zapakowana w kaftan bezpieczeństwa
Mialam okazje zobaczyć w weekend Jaśminkę "na żywo" i jestem nią absolutnie zauroczona
– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE.
Jakie twarzowe ubranko
Morri moze byś wypuściła kolekcję kociej odzieży?
– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
ale koty na ogół są w tych wdziankach tak nieszczęśliwe, że chyba sobie podaruję
Jedyny wyjątek, jaki znam to Chanelka, ale z nią można było zrobić wszystko - ma niesamowitą zdolność akceptowania tego, co niesie los
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Morri pisze: mam już pewne dokonania na tym polu Obrazek Obrazek
ale koty na ogół są w tych wdziankach tak nieszczęśliwe, że chyba sobie podaruję
Jedyny wyjątek, jaki znam to Chanelka, ale z nią można było zrobić wszystko - ma niesamowitą zdolność akceptowania tego, co niesie los
Sama słodycz
Z tego co wiem - sfinksy całkiem nieźle akceptują ubrania