1. Lubisz spać w łóżku?
Norek: bardzo lubię
Basik: lubię
2. Lubisz spać w łóżku, jeśli jest tam jeszcze jeden kot?
Norek: lubię spać z Kocim Wujkiem
Basik: miejsca starczy, więc może być
3. Lubisz spać w łóżku, jeśli jest tam człowiek?
Norek: lubię
Basik: lubię, tylko czemu człowieki się ruszają?
4. Gdzie lubisz spać w łóżku z człowiekiem?
Norek: na lewej nodze człowieka, albo na lewej ręce (lewej, bo od ściany, jak ktoś spadnie, bo się nie zmieści, to nie będę to ja)
Basik: na lewej nodze człowieka, albo na obu nogach człowieka
5. Lubisz być głaskany w łóżku?
Norek: głaskanie w łóżku jest fajne
Basik: człowieki nie powinny się ruszać!
6. Lubisz być głaskany poza łóżkiem?
Norek: a w życiu!
Basik: jeszcze nie zwariowałem!
A teraz prosimy o fanfary, werble i co tam jeszcze trzeba!!!!!!!!!!!!!
Tenorek wczoraj wieczorem przyszedł i usiadł koło mnie i nawet dał się pogłaskać!
filo pisze:A teraz prosimy o fanfary, werble i co tam jeszcze trzeba!!!!!!!!!!!!!
Tenorek wczoraj wieczorem przyszedł i usiadł koło mnie i nawet dał się pogłaskać!
filo pisze:A teraz prosimy o fanfary, werble i co tam jeszcze trzeba!!!!!!!!!!!!!
1. Lubisz spać w łóżku?
Norek: bardzo lubię
Basik: lubię
2. Lubisz spać w łóżku, jeśli jest tam jeszcze jeden kot?
Norek: lubię spać z Kocim Wujkiem
Basik: miejsca starczy, więc może być
3. Lubisz spać w łóżku, jeśli jest tam człowiek?
Norek: lubię
Basik: lubię, tylko czemu człowieki się ruszają?
4. Gdzie lubisz spać w łóżku z człowiekiem?
Norek: na lewej nodze człowieka, albo na lewej ręce (lewej, bo od ściany, jak ktoś spadnie, bo się nie zmieści, to nie będę to ja)
Basik: na lewej nodze człowieka, albo na obu nogach człowieka
5. Lubisz być głaskany w łóżku?
Norek: głaskanie w łóżku jest fajne
Basik: człowieki nie powinny się ruszać!
6. Lubisz być głaskany poza łóżkiem?
Norek: a w życiu!
Basik: jeszcze nie zwariowałem!
Tym dwóm młodocianym typom nie powinno się robić zdjęć, tylko nagrywać odgłosy, które wydają rozrabiając w ciemnym pokoju. Ilość miauków, pisków, warknięć jest dość duża. Dominują jednak odgłosy spotkania z ziemią różnych rzeczy. Takie nieregularne łup, łup, łup... Ciemno tam i nawet nie wiadomo, co robi to łup! Aż strach iść i sprawdzić
filo pisze:Tym dwóm młodocianym typom nie powinno się robić zdjęć, tylko nagrywać odgłosy, które wydają rozrabiając w ciemnym pokoju. Ilość miauków, pisków, warknięć jest dość duża. Dominują jednak odgłosy spotkania z ziemią różnych rzeczy. Takie nieregularne łup, łup, łup... Ciemno tam i nawet nie wiadomo, co robi to łup! Aż strach iść i sprawdzić
Kupiłam młodocianym kurze łapy. Bo kradli kości, więc dostali kości. Poroznosili łapy po chałupie. Bałam się, że się obudzę, bo mnie jakaś łapa żgnie w nocy pod żebro. Ale łapy były do zabawy i tyle. Kupiłam młodocianym kurczacze serca. I to jest to. Młodociani w sercach zakochani. Aż się uszy trzęsą