Katniss i Peeta

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

marinella pisze:
kikin pisze:Klucha - Peetucha bardzo mi się podoba :: :: ::

mój młodszy syn kazał się dziś rano w koszulę ubrać, skoro Gabrysia przyjeżdża :: :: ::
a Gaba się pytała czy chwilę posiedzimy ? :twisted:
no nawet nie próbujecie inaczej :: chłopcy już samochody dla Gabi szykują ::
no i męża musisz mi pochwalić jak ładnie dywan odkłaczy (i hope :cool: )
Awatar użytkownika
marinella

Post autor: marinella »

no i męża musisz mi pochwalić jak ładnie dywan odkłaczy (i hope :cool: )
będę pamietać :twisted:
Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

zobaczycie co to znaczy crazy dog :: :: ::
Awatar użytkownika
kikin

JESTEŚMY ABSOLUTNIE ZAKOCHANI :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Peeta jest już z Nami. Cudny, miziasty, absolutnie wyluzowany. ::
Z przenoski wyszedł z podniesionym ogonkiem "przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem" :: :: :: welcome home :: :: ::

Trójka hałasujących przedszkolaków: total luz
Inne koty: total luz
Wielki, szalony dalmatyńczyk: total luz (już się psu na legowisko zapakował i w obecności psa brzucha pokazuję)

Duży rudy oprowadził po domu, pogadali, poglądy powymieniali, drugi rudo biały też ok, gdzie kuweta wiem, gdzie miski wiem, tylko baba szylkretowa jakaś na razie na dystans ofukała :diabel:

Dzieci zdążyły się pokłócić kto się z kotkiem bawi, a mąż lata po chałupie po kolanach za kotkiem, i mówi a ty nie pisz tyle na forum tylko kotka pilnuj :loco:

:brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan:

tak zrównoważonego, wyluzowanego, miziasto towarzyskiego kociaka to ja jeszcze nie widziałam

Natalia DZIĘKUJEMY za to cudeńko!!!!!!!!!!!!!! :modly: :modly: :modly: :modly:

obiecuję relacje na bieżąco :tan: :tan: :tan: :tan: :tan: :tan: :tan: :tan: :tan:
Awatar użytkownika
kikin

padnę :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: właśnie wygryzł dalmatynkę z legowiska :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:

zaanektował jej poduszkę, a duża łazi dookoła nie za bardzo wie co zrobić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

posikam się za chwilkę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
marinella

kikin pisze:padnę :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: właśnie wygryzł dalmatynkę z legowiska :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:

zaanektował jej poduszkę, a duża łazi dookoła nie za bardzo wie co zrobić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

posikam się za chwilkę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
biedna :twisted: :twisted:

A Pituś tak jak przypuszczałam a nawet byłam pewna zadomowił się u kikin w minutę
bardzo mu smutno było ze się ze mną żegna :patyk: :patyk: :patyk:
Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

znalazł - nie mam pojęcia skąd - bombkę :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

a i traktor też już był ::
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
marinella

i czekamy na zdjęcia

.... dużoooo zdjęć ::
Obrazek
Awatar użytkownika
Asia_B

Post autor: Asia_B »

Istne wariactwo :lol:
Do zobaczenia Aniele
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

:brawo:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
kikin

leży pod kocykiem na kolankach, ma cudnie ciepłe opuszki i śpi :jebanewalentynki:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
kikin

Peetuś spał ze mną pod kołderką, zasypiałam przy cudownym akompaniamencie mruczenia i ugniatania maleńkich łapusiów. :: :: :: Dziś niestety musiałam iść do pracy więc małż dostał prikaz zaopatrzenia się w świeże mięsko różnego rodzaju, bo Fringa Miśkowi nie zasmakowała. Rano grzeczny kotem przywitał się mruczeniem, barankami i miziankami. :: :: :: Całą rodzinkę skupił dookoła siebie już od 6:00 :: :: :: Intryguje go łapacz snów (dostaliśmy od zaprzyjaźnionych Indian) dyndający na lampie. Zwiedził w połowie drapak oraz wszelkie możliwe zakamarki. Kocury gadają z nim a on z nimi. Laska dziś mniej fuczała ale nie omieszkała dać mu ze trzy razy przez łepek, tak dla zasady. Pies kupiony w całości.
Awatar użytkownika
marinella

kikin pisze:bo Fringa Miśkowi nie zasmakowała
ciekawe co w niej jest skoro nawet Miś wybrzydza :twisted: :twisted: bo Miś jest mało wybrednym jedzeniowo kotkiem :lol: :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

no podobno super ekstra bezzbożowa :roll:

natomiast na śniadanko weszło świeże mięsko z podrobami - swoja porcja i połowa Kikuliny :: :: :: :: a i było siusiu
Awatar użytkownika
kikin

o na to "cudo" się wypieły i Peetuś i reszta:

W celu zachowania smaku i naturalnych substancji odżywczych tej doskonałej karmy, wszystkie jej składniki zostały starannie dobrane i delikatnie obrobione. W wyniku tego niezwykle dokładnego procesu produkcji powstał produkt, który zadowoli gusta nawet najbardziej wybrednych kotów.
Dla Feringi najważniejsze jest właściwe i naturalne odżywianie kota. Zalety karmy mokrej Feringa w skrócie:

Wysoka zawartość mięsa ( min. 95%)
Każdy rodzaj został wyprodukowany ze świeżego mięsa o takiej samej jakości jak to, które jest przeznaczone dla ludzi. Koty z natury są mięsożerne, dlatego podawanie im karm Feringa przyczynia się do naturalnego i właściwego odżywiania.
Jednobiałkowa
Każdy rodzaj karm Feringa składa się z przynajmniej jednego rodzaju mięsa i jest przy tym odpowiedni nawet dla wrażliwych na pokarm kotów.
Bez dodatku zbóż - produkt bezglutenowy
Firma Feringa całkowicie zrezygnowała z użycia zbóż, gdyż układ pokarmowy kotów nie jest przystosowany do trawienia ich w dużej ilości. Dlatego też karmy oparte o recepturę niezawierającą zbóż tworzą bazę dla właściwego odżywiania kotów. Karmy Feringa są przy tym bezglutenowe.
Delikatna obróbka
Wszystkie składniki zostały najpierw połączone na zimno, a dopiero potem delikatnie ugotowane. Dzięki temu wszystkie niezbędne substancje odżywcze zostały zachowane.
Użycie wyłącznie składników, które zostały wypisane na opakowaniu
W karmach Feringa zawarte są jedynie składniki, które zostały podane w składzie produktu.
Wysoka jakość składników
Firma Feringa zrezygnowała z użycia mączki zwierzęcej i kostnej, zawartość roślinnych produktów ubocznych, podrobów, barwników, konserwantów, aromatów i sztucznych atraktantów również jest znikoma.
Z zawartością tauryny
Dodatek tauryny jest niezbędny dla właściwego funkcjonowania oczu oraz serca kotów. Feringa zapewnia Twojemu ulubieńcowi właściwą ilość tego składnika.
Idealny stosunek wapnia i fosforu
Odpowiedni stosunek wapnia i fosforu odgrywa bardzo dużą role we właściwej diecie kota. Karmy Feringa Menu mają stosunek wapnia i fosforu między 1,24 a 1,33, w zależności od rodzaju
Ze słonecznikiem bulwiastym BIO
Słonecznik bulwiasty BIO ma pozytywny wpływ na florę jelitową Twojego kota. Jest to naturalnie działający błonnik ( ze względu na skład jest naturalnym prebiotykiem i probiotykiem) zawierający wysokie stężenie inuliny. Badania udowodniły, że błonnik wspiera zdrową florę jelitową i usprawnia przemianę materii.
Zawiera spirulinę
Spirulina to składnik szczególnie bogaty w minerały i niezbędne aminokwasy. Zawarty jest w każdym wariancie karmy Feringa Menu.
Wartościowy błonnik
Feringa zawiera świeże i dobrze przyswajalne warzywa oraz zioła. Możesz być pewien, że Twój kot dostaje w jedzeniu składniki usprawniające jego przemianę materii.
Bez dodatku soi i laktozy
Wysokojakościowa karma dla kota Feringa nie zawiera dodatku soi i laktozy, dlatego też jest doskonała również dla wrażliwych kotów.
Wyprodukowana w małym zakładzie rodzinnym
Karmy mokre Feringa są produkowane w małym rodzinnym zakładzie na południu Niemiec. Proces produkcji jest niezwykle dokładny, gdyż wartościowe i naturalne odżywianie Twojego kota jest najważniejsze.

teraz zwiedza, a starszyzna nie może spać :: :: bo trza młodzież obserwować
ODPOWIEDZ