Cody dzisiaj już dużo lepiej
Razem z Astor od rana biegały po całym mieszkaniu. Do zabawy wciągnęły też Larę i moją Milo. Współczuję moim sąsiadom. Mam nadzieję, ze izolacja, która jest pod deskami chociaż trochę wygłusza "tupot małych stóp"
Chyba nie pisałam wcześniej o tym, że jakiś czas temu Cody odkrył w lustrze... jeszcze jednego kota. Strasznie Go intryguje ta sprawa
tupot małych stóp może działać też na korzyść, jak sąsiedzi zrobią za głośną imprezę to na drugi dzień rano rzucam kotom garść kasztanów do zabawy i zemsta gotowa
moorland pisze:tupot małych stóp może działać też na korzyść, jak sąsiedzi zrobią za głośną imprezę to na drugi dzień rano rzucam kotom garść kasztanów do zabawy i zemsta gotowa
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dobry pomysł!!!!! Że też ja o tym nie pomyślałam po ostatniej sąsiedzkiej imprezie!!!!!!!!
moorland pisze:tupot małych stóp może działać też na korzyść, jak sąsiedzi zrobią za głośną imprezę to na drugi dzień rano rzucam kotom garść kasztanów do zabawy i zemsta gotowa
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dobry pomysł!!!!! Że też ja o tym nie pomyślałam po ostatniej sąsiedzkiej imprezie!!!!!!!!
A jakieś pomysły na sąsiadów nade mną?
Bo ci pode mną to stateczni starsi państwo więc wolę im nie utrudniać życia
Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa – bez czy w pasach bezpieczeństwa...
ja tam sięcieszę, że nikt nie mieszka pod nami. Przecież te nasze dwa kucyki jak zaczynajalatać po chacie to jakby konie tu biegały. O przypadkach pt. orzeczek na panelach o 5 rano nawet nie wspominam
"Pies: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - są bogami!
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!"
Cody był dzisiaj na kontroli.
Pięknie osyczał weta. Nikt Mu nie będzie przecież tyle razy zaglądał w paszczę, a co!
Za to dostał na spółkę z Larą plakietkę Dzielny pacjent
Na szczęście wygląda na to, że jak na razie wszystko ładnie się wygoiło.
Jeżeli nic nowego się nie pojawi, to dzisiaj ostatni zastrzyk.
Trzymajcie kciuki za dzielnego Codiego
Zapraszam
Tylko ostrzegam, że inne Sierściole też się przyłączą, np. Kenia zaraz Ci się wtuli w szyję, Milo ułoży Ci się na dekolcie, a Tosia zacznie się bawić Twoimi włosami
kat pisze:Zapraszam
Tylko ostrzegam, że inne Sierściole też się przyłączą, np. Kenia zaraz Ci się wtuli w szyję, Milo ułoży Ci się na dekolcie, a Tosia zacznie się bawić Twoimi włosami
Kasiu, ja już trenuję
W jednym łóżku z Helenką, Piotrusiem przy cycu i Jakubem.
Ciasno ale ciepło