Mam info od Alex, że jeśli wszystko dobrze pójdzie, to w przyszłym tygodniu będzie rrrwanie zębów.
Im szybciej będą wyrwane tym szybciej Waldas trafi do ds, który już czeka z niecierpliwością.
Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą. Robert A. Heinlein
Tak tak! Byliśmy dzisiaj u weta i rwanie ząbków mamy umówione na za tydzień w czwartek - jak wszystko pójdzie gładko po weekendzie będzie gotów do przeprowadzki ^^
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy.
Jerzy Pilch
alex_na pisze:Tak tak! Byliśmy dzisiaj u weta i rwanie ząbków mamy umówione na za tydzień w czwartek - jak wszystko pójdzie gładko po weekendzie będzie gotów do przeprowadzki ^^
No to super! Po dłuuugim weekendzie, czy już tym 26-27 kwietnia?
A czy DS już zna te wieści i nigdzie się na majowy nie wybiera?
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą. Robert A. Heinlein
Słodki Waldemaro już w nowym domu.
Oczywiście wszedł jak do siebie i dużo miał do powiedzenia.
Od razu zaanektował zabawki i obleciał miski.
Bardzo spodobał mu się kłaczasty dywan i przybrał pozycję jakby chciał na niego nasikać.
A jak już za długo smęciłam, to chyba żeby mnie już wypędzić i pobyć sam na sam z nową Pańcią zrobił smrodliwą qupę. Taki słodziaczek.
Szczęśliwego życia pieszczochu.