Im dłużej przebywam z Brankaiem to muszę stwierdzić że Branio to taka bura i jeszcze niespasiona wersja Radzia
To jest ten typ wielkiego kocura lelocha i wielkiego łakomczucha którego ma się ochotę zacałować i zagłaskać a co najważniejsze można to robić ku jego wielkiemu zadowoleniu
Do dzieci -złoty kot- zero agresji do tego gaduła i niesamowity kotek głupotek
marinella pisze:Im dłużej przebywam z Brankaiem to muszę stwierdzić że Branio to taka bura i jeszcze niespasiona wersja Radzia
To jest ten typ wielkiego kocura lelocha i wielkiego łakomczucha którego ma się ochotę zacałować i zagłaskać a co najważniejsze można to robić ku jego wielkiemu zadowoleniu
Do dzieci -złoty kot- zero agresji do tego gaduła i niesamowity kotek głupotek
moim zdaniem Radzio nie jest upasiony
a Bran to by się do Peety przydał bo Julka nam morduje Młody niemiłosiernie, np lotne ataki z powietrza
Miałam okazję poznać wczoraj Brana i muszę powiedzieć że jest niesamowity :)
cudowny, przytulny, można go wziąć na ręce i głaskać i miziać i tulić....
chętnie się też bawił wędką razem ze mną i małym Gabrysiem
Bran czeka na konesera
Musi go ktoś wypatrzyć tak jak ja Radzia i potem będzie sobie mógł wieczorami tulić i całować i powtarzać do woli tak jak ja Radziowi " Widzisz nikt na Tobie się nie poznał ale ja wiedziałam że ty jesteś najcudowniejszy, może i najzwyklejsza uroda ale najpiękniejszy koci charakter"
marinella pisze:Bran czeka na konesera
Musi go ktoś wypatrzyć tak jak ja Radzia i potem będzie sobie mógł wieczorami tulić i całować i powtarzać do woli tak jak ja Radziowi " Widzisz nikt na Tobie się nie poznał ale ja wiedziałam że ty jesteś najcudowniejszy, może i najzwyklejsza uroda ale najpiękniejszy koci charakter"