Nie masz za co przepraszać ślicznie Malutka wyszła na tym zdjęciu ogólnie jest śliczna Kochana Bastet
w sumie to chyba powinnam podziękować za zacytowanie publiczne słów Kotki
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Malutka Bastet ostatnio zrobiła nam psikusa. Wchodząc do pokoju w którym jest odruchowo patrzymy za obraz, pod którym się Mała chowa. Ku naszemu wielkiemu zdziwieniu Bastet tam nie było i tu konsternacja... gdzie jest Mała... w naszej sypialni nie ma za wiele miejsc gdzie kot może się schować. Praktycznie tylko nie powieszony obraz tak owym jest. Po przeszukaniu całego pokoju i nie znalezieniu kota bezradnie usiedliśmy na łóżko... a tam pod kołdrą siedział nasz mały uciekinier Słoooodziak
edit brynia: podmieniłam zdjęcia na mniejsze, duże na picasie
Ostatnio zmieniony 22 maja 2014, 22:25 przez Kurciak, łącznie zmieniany 1 raz.
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
„Mimo to wolał być nieobecny całkowicie niż być tylko w części i brakującą resztą udawać. Dlatego był tak niezwykły dla ludzi, którzy go znali. Jeśli znalazł się w ich pobliżu, był dla nich całym sobą. Albo nie było go w ogóle.”
Dziś przyszły wyniki Bastet. Niestety nie są za dobre, mocznik troszkę podwyższony. Bardzo wysoki ma cholesterol oraz fosfor. A albuminy są poniżej normy. Świadczyć to może o nerczycy, dlatego w tygodniu idziemy znów do doktora na badanie moczu oraz tarczycę i brakujące składniki z morfo i biochemii.
kat pisze:Mocno trzymam kciuki!
Może to efekt stresu...
Też tak właśnie wczoraj myślałam, u ludzi żyjących w stresie cholesterol w wiekszości przypadków jest podwyższony, a i chude osoby mają jego nadmiar. Nie wiadomo też jak Mała była karmiona... może jakiś tłuste resztki mięsa czy coś... Ogólnie dziś, po raz pierwszy jak jest u mnie nie zjadła na raz wszystkiego co było w miseczce... Mam nadzieje, że powoli uczy się, że nikt jej nie zje tego ani jedzonko nie zniknie z misek samo.