A tak spędzamy wieczory
Torin najpierw probowal wyzrec moje platki kukurydziane, a potem uznal, ze trzeba się zdrzemnąć.
Frodo za to śpi teraz na moim łózku wtulony w mamę Dorri
edit brynia: podmieniłam link zdjęcia
Ostatnio zmieniony 19 gru 2013, 19:28 przez perdo, łącznie zmieniany 1 raz.
– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE.
– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Dobra, to otaguję i wyślę do Ciebie otagowanego. Nie chciałam takich byle jakich zdjęć wysyłać, ale mam kilka z telefonu, to wszystkie zrzucę i otaguję
Postaram się wrzucić na dniach nowe zdjęcia małej zarazy Są tak cudowne, tak łobuzowate i mają takie kocie adhd, ze sama nie wiem, czy bardziej je uwielbiam, czy bardziej chcę je wypchać i postawić na półeczce
W życiu nie użyłam spryskiwacza z wodą, żeby koty od czegoś odgonić. Dopóki Hobbitki nie zaczęły się wieszać na moich różach. Przejęły się na 10 sekund. A potem znowu zaczęły łobuzować. Ale równocześnie są tak słodkie i budyniogenne, że nie wyobrażam sobie, że można ich nie kochać
łobuzowanie to u nich rodzinne moje dwa kociaki nie daja rady z jednym małym " strusiem pędziwiatrem " a on tylko chce się bawić Przynajmiej rozruszał towarzystwo, szczególnie przyda się trochę ruchu Tequili mam nadwagę i jest na diecie Nie wyobrażam sobie żeby kociak z takim potencjałem enerii był jedynakiem.
Perdo ja jak maluch zbardzo zaczyna broić to daje mu w zamian inne zajecie, u mnie sprawdza się rzucenie kuleczki z folii śniadanowej odrazu zapomina co niszczył wcześnie.