Kwiatowe Maluchy

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

kiniek pisze:
Morri pisze:Udało mi się przyłapać Stokrotkę na rezerwowaniu miseczki :)
https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... =2&theater
Można tu też usłyszeć jej charakterystyczny skrzeczący głosik :love:
jak trzeszczące drzwiczki do szafki :lol:
no, tak demonicznie trochę ;)
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Morri pisze:
kikin pisze:
Morri pisze:Udało mi się przyłapać Stokrotkę na rezerwowaniu miseczki :)
https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... =2&theater
Można tu też usłyszeć jej charakterystyczny skrzeczący głosik :love:
:shock: :shock: wow, ale one jest niesamowita [url=http://cosgan.de/images/more/bigs/a025.gif]Obrazek[/url] :: :: ::
zdjęcia kompletnie nie oddają jej charakteru, prawda? :)
prawda, zdjęcia choć ładne, to zdecydowanie jej uroku nie oddają :D
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Morri

Stokrotka zaprzyjaźniła się z moją Sarą i z... Rivią . Sarę akurat lubią wszystkie koty, Rivia też cieszy się sympatią, ale Stokrotka na samym początku wyjątkowo osykiwała czarnulkę :loco: Dość długo nie mogłą się do niej przekonać. Później zaś stała się jej ulubionym kompanem zabaw :cool: i z czasem ta relacja coraz bardziej się rozwija :) Jak to nie warto sugerować się początkowymi antypatiami :)
Awatar użytkownika
Morri

Brakująca dowodówka do wcześniejszego posta ;)

Obrazek

Stokrotka nie pogardzi poduszką w postaci innego futra ;)

Mała lubi też trawę - nie tylko zajadać ;) Lubi w niej przesiadywać, doszczętnie niszcząc moją przepiękną hodowlę ;)
Obrazek
Ostatnio zmieniony 04 lis 2014, 8:42 przez Morri, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kikin

bardzo ładnie jej w zielonym ::
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
moorland

Post autor: moorland »

A moje "maluchy" ponoć duże wyrosły :hm: nie wiem czemu tak jest, ale faktycznie są większe od Stokrotki, co jest dziwne, bo wzięłam dwie najmniejsze siostrzyczki. Jak na 7 miesięcy może waga 3400 to faktycznie trochę sporo :marudzi: ale przysięgam, że nie są wcale grube, Morri może zaświadczyć bo była oglądać :) Może ja mam coś w wodzie, że te koty mi tak rosą... :hmm:

Obrazek

Róża definitywnie jawi się jako kot wysokopienny, lubi zaczajać się na wysokościach i polować na siostrę albo na rezydenta Tymona, zawsze najwyższa półka lub najwyższy krążek na drapaku jest zajęty przez nią, co wprawia w niesmak moją rezydentkę Cassandrę, bo do tej pory należały do niej.

Obrazek
Obrazek

za to Prymusek ćwiczy z zapałem swoje możliwości wokalne, bo wokal ma jak wilk na puszczy. Żeby ją wpuścić do pokoju, to wydaje pod drzwiami sypialni odgłosy jak jeleń na rykowisku. Przed chwilą się uśmialiśmy z TŻtem, bo słyszę pod drzwiami ryk Prymulki, wstaje z łóżka, wpuszczam do środka, zamykam drzwi z komentarzem, że "mogę założyć się, że za 10 minut usłyszymy pod drzwiami cichutkie pipipi Różyczki" nastawiłam minutnik i faktycznie, po 10 minutach i 22 sekundach, słyszę cichuteńkie pipipi pod drzwiami :: bo przecież jedna nie może spać bez drugiej i już obie siostry wraz z rezydentem są usadowione na noc w naszych zgięciach kolanowych :wink: wiem, że o 5 rano czeka mnie pobudka na wypuszczenie dziewczyn z sypialni, właściwie to o 6 rano, bo dziewczyny się budzą ciągle o tej samej porze tylko czas się na zimowy przestawił :twisted:

Śpiący Prymsik czyli rzadkie chwile odpoczynku dla domowników :diabel:

Obrazek

kupiłam jakiś czas temu pufę w Bodzio, specjalnie do drapania przez koty, pomyślałam sobie, że może w ten sposób uratuję swoją nową kanapę z salonu przed zniszczeniem i muszę powiedzieć, że było to najlepiej wydane 25 zł w moim życiu, koty nie tylko w nią drapią, ale również uwielbiają się na niej bawić, najczęściej uczęszczany drapak w moim domu, polecam i uznałam, że powinnam się tym podzielić z podczytywaczami wątku :) :!:

oto ona (zdjęcie jeszcze z sierpnia):

Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

Delikatna i zwiewna Stokrotka postanowiła wziąć sprawy swej przyszłości we własne łapki podczas spotkania przedadopcyjnego Dorotki. Tak się przymilała, tak wdzięczyła, a nawet udawała surykatkę, że podbiła serce Pani odwiedzającej koleżankę :) W nowym domu Stokrotka zamieszka więc z Dorotką, z którą bardzo lubi się bawić :)
Ostatnio zmieniony 28 lis 2014, 15:06 przez Morri, łącznie zmieniany 1 raz.
m_adzik

Post autor: m_adzik »

Morri pisze:Delikatna i zwiewna Stokrotka postanowiła wziąć sprawy swej przyszłości we własne łapki podczas spotkania przedadopcyjnego Dorotki. Tak się przymilała, tak wdzięczyła, a nawet udawała sukrykatkę, że podbiła serce Pani odwiedzającej koleżankę :) W nowym domu Stokrotka zamieszka więc z Dorotką, z którą bardzo lubi się bawić :)

jak pieknie!!! Stokrotka skradla mi serce, kiedy przyszlam na pierwsze spotkanie do Ciebie :jump: :jump: :jump:
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

Dzielna Stokrotka :brawo: :ok:
Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

:aniolek:
Kurciak

Post autor: Kurciak »

Pięknie!!! dziewczyny stwierdziły, że niemogą się się rozstać :: :: ::
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
come-here

Post autor: come-here »

Super! Ale się cieszę :aniolek:

Kochana Stokrotka :)
Awatar użytkownika
Morri

Stokrotkowanie...
Obrazek
Obrazek

...nabiera sensu w szerszym kontekście ;)
Obrazek
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

Morri pisze:Stokrotkowanie...
Obrazek
Jaką ona ma Superstopę ::
Obrazek
Awatar użytkownika
Nadira

Post autor: Nadira »

brynia pisze:
Morri pisze:Stokrotkowanie...