Karolcia
Moderatorzy: crestwood, Migotka
-
- kotekmamrotek
To teraz fotki.
Karolcia pod biurkiem w pionie:
I na fotelu w poziomie:

Karolcia pod biurkiem w pionie:
I na fotelu w poziomie:
Ostatnio zmieniony 19 lis 2016, 15:02 przez saszka, łącznie zmieniany 1 raz.
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Lady Szarlot ciągnie do luksusów - ostatnio dwukrotnie wskoczyła mi do łóżka. Niestety momentalnie zeskakiwała, ale liczy się sam fakt. Ponadto niedawno obudziłam się na kanapie z Karolcią śpiącą na oparciu... Będą z niej koty, oj będą 

If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Ciągnie do luksusów, oj ciągnie - i niby ona tak tylko przypadkiem przechodzi, tak sobie stanie słupka i łapkami się o krawędź oprze, tak wskoczy na momencik i chwilkę tylko postoi, aby zwiać, ale za moment znowu się kręci... Bo łóżko takie fajne, tylko czemu ciągle zajęte? 
A poza tym przestała łazić na podkurczonych łapach jak jenot i nieco śmielej się przemieszcza, do tego zrobiła się wybredna w jedzeniu - ha, jednak nic nie poprawia apetytu lepiej niż świadomość, że na zawartość miski czyha stado nienażartych kocich małolatów

A poza tym przestała łazić na podkurczonych łapach jak jenot i nieco śmielej się przemieszcza, do tego zrobiła się wybredna w jedzeniu - ha, jednak nic nie poprawia apetytu lepiej niż świadomość, że na zawartość miski czyha stado nienażartych kocich małolatów

A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Karolcia nadal nieśmiała, acz ciekawska. Więc śpiewam dlań namiętnie (na tle kuwety) i liczę, że skruszę serca jej lód.
Oh Carol
I am but a fool
Darling I love you
Though you treat me cruel

You hurt me
And you make me cry
But if you leave me
I will surely die
Darling there will never be another
'Cause I love you so
Don't ever leave me
Say you'll never go
I will always want you for my sweetheart
No matter what you do
Oh Carol
I'm so in love with you

Oh Carol
I am but a fool
Darling I love you
Though you treat me cruel
You hurt me
And you make me cry
But if you leave me
I will surely die
Darling there will never be another
'Cause I love you so
Don't ever leave me
Say you'll never go
I will always want you for my sweetheart
No matter what you do
Oh Carol
I'm so in love with you
-
Karolcia niezbyt dobrze dogaduje się ze swoją współlokatorką Babcyjką i przez to znowu się wycofała
Większość dnia spędza zabunkrowana w swoim domku. Do tego przyplątały się problemy z pęcherzem. Lady Charlotte zdecydowanie przydałby się więc własny kąt bez innych kotów, ale jakoś nikt o nią nie pyta...

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez saszka, łącznie zmieniany 1 raz.