Marina

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Na zdjęciu też jest śliczna :)
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Ale Natka ma rację - zdjęcia nie oddają nawet połowy jej urody... Ona po prostu jakaś niefotogeniczna jest. Na żywo jej uroda zapiera dech - naprawdę :)
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

Wszyscy zachwycają się Marina jaka to piękna, jakie ma śnieżno-białe futerko a nikt jej nie chce pokochać :neutral: Oczywiście po za nami ;) , uwielbiamy ją przeogromnie :love: I z ogromną miłością dajemy codziennie pół tabletki antybiotyku, zostały jeszcze 3 tyg. kuracji ale oczka małej wyglądają już teraz bardzo ładnie :: Dostaje też jeszcze Lizynę aby już na 100% było wszystko dobrze :)
Swoim usposobieniem kicia zachwyca nie tylko ludzi czekających u weterynarza ale również obcych widzących ją w transporterku nie mówiąc oczywiście o samym dr Koniecznym, który nie raz ją wyczochrał na do widzenia :jump: Prawdziwa gwiazda nam się trafiła :king:
Awatar użytkownika
Cynamon

Z Mariną wczoraj standardowo pojechaliśmy w ramach towarzystwa dla Motka do dr Koniecznego. Dr zachwycony kicią :: profilaktycznie ją osłuchał i obejrzał, stwierdził, że piękna i bardzo dobrze wygląda :D
*( czyt. u dr Żanety dostałabym chmurne spojrzenie :eee: oraz baty :sado: bo kicia znowu się robi grubawa :oops: :wink: )
W drodze powrotnej mieliśmy zobaczyć czy dogadała by się z Drucikiem :aniolek: Jednak coś mnie tknęło i zapytałam czy to na pewno bezpieczne dla Drucika i po konsultacji z wetem zapoznanie się koteczków zostało przełożone.
Awatar użytkownika
Cynamon

Jako, że zainteresowanie Mariną jest wyjątkowo małe :sado: coś dla rozbawienia i rozruszania zainteresowania oraz potwierdzenia wielu oblicz kici :lol: :

Obrazek
Awatar użytkownika
kat

Pierwsza - Marina ma wszystkie zęby ;)
Mam rację? :diabel:
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Cynamon pisze:Jako, że zainteresowanie Mariną jest wyjątkowo małe :sado: coś dla rozbawienia i rozruszania zainteresowania oraz potwierdzenia wielu oblicz kici :lol: :

Obrazek
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

nie znajdę, nie mogę się skupić
Awatar użytkownika
Lunix

Post autor: Lunix »

kat pisze:Pierwsza - Marina ma wszystkie zęby
Mam rację?
ja na zdjęciu widzę dwa zęby Mariny i 2 zęby babulenńki. nie wiem czy ta różnica się liczy ::
if you want the best seat in the house... move the cat.
Awatar użytkownika
Ania Z

Post autor: Ania Z »

Marina ma odstające uszka :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Cynamon

kat, Marinie brakuje jednego z tych małych ząbków u góry, ale z pewnością ma więcej zębów od baulki ::
Ania Z, uszy Mariny ewidentnie różnią się od koleżanki obok :D
Awatar użytkownika
kat

O wiem!
Marina nie ma zmarszczek :)
Awatar użytkownika
kikin

obie są cudne :)
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

a to nie dwupak????? :turla:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
kikin

Morri pisze:a to nie dwupak????? :turla:
jak dwupak to ja biorę, swojej babci niestety już nie mam, a Ta Pani wydaje się bardzo miła ::
Awatar użytkownika
Cynamon

Nie było nas 3 dni, kotki wyglądają wspaniale i nie widać po nich żeby jakoś specjalnie się stęskniły :evil: Ale były pod bardzo dobrą opieką, więc za bardzo nas to nie dziwi :wink: .
Po powrocie zafundowały nam niezłą niespodziankę ... ale o tym w wątku Motka będzie, bo podejrzewam, że to jego sprawka :twisted:
Ale jak tu nie kochać takich cudownych kociambrów :serce:

Obrazek

A tu razem:
Obrazek
ODPOWIEDZ