Drucik
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Na pierwszych fotach ma strzyżenie niczym wystawowy pudel 
a na ostatniej minkę bezbłędną

a na ostatniej minkę bezbłędną

Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/
Dziś mieliśmy mieć kontrolę ortopedyczną, ale ortopedy nie ma, więc jesteśmy umówieni na 8 rano jutro. Mam nadzieję, że nie spóźnię się do pracy
Kocurro zachowuje się jakby nic go już nie bolało
oczywiście nadal jest klatkowany, ale gdy wracamy do domu, obowiązkowo wychodzi na obchód, który zasadniczo skupia się na kuchni
Wieczorami nachodzi go na zabawę - kula piłeczki, szarpie myszki - widać, że czuje się najlepiej odkąd go znam 
Bardzo martwi mnie tylko, że nie udało mu się nawiązać przyjaźni z żadnym kotem. Boją się go
On wyraźnie chciałby się z nimi pobawić, jednak one reagują bardzo źle
Drucisław zrelaksowany

Kocurro zachowuje się jakby nic go już nie bolało

Bardzo martwi mnie tylko, że nie udało mu się nawiązać przyjaźni z żadnym kotem. Boją się go

Drucisław zrelaksowany

"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Tak myślę, że być może cały szkopuł tkwi w tym jego chrumkaniukat pisze:Jaki piękny
Ciekawe, dlaczego inne koty trzymają Drucika na dystans

Generalnie dobrze - postęp jest, ale zapisano lek przeciwzapalny i kolejny antybiotyk. Staw jest ciepły i "chrobocze". Obudowuje się, ale oczywiście nigdy nie będzie tak sprawny jak u zdrowej łapy. Rtg za dwa tygodnie. Na razie dalej postępujemy jak do tej pory. Podczas naszej nieobecności klatka, a potem ruch pod nadzorem. Ogólnie lekarz był zachwycony tym, jak Drucik się rusza, bo samo obmacanie łapki sugerowałoby, że będzie miał z tym większe problemy 

"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
to trzeba było powiedzieć, że to tylko dzięki profesjonalnej opiece pielęgniarskiej wolontariuszaMorri pisze:.... Ogólnie lekarz był zachwycony tym, jak Drucik się rusza, bo samo obmacanie łapki sugerowałoby, że będzie miał z tym większe problemy

a tak ogólnie to super, ze Drucik wychodzi powolutku na prostą

niech się nie śpieszy, nikt go nie goni