Odyn

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Gotan

Post autor: Gotan »

Dzisiaj Odi po raz kolejny włamał się do lodówki. Tym razem nie ograniczył się jednak do samego przejrzenia zawartości. Porwał kiełbasę i poleciał z nią pod stół w pokoju. Upolował, tak więc była jego, obrałem mu tylko z flaka aby mu nie zaszkodził ;)

Obrazek

Kocie relacje są coraz lepsze. Już nie ma syków i warków, Odi tylko "grozi" gdy siedzi przy misce, a Jaimie próbuje mu jedzenie kraść. Obecnie spędzają całe dnie i noce razem, a Brienne nawet leżała dzisiaj przez chwilę przytulona do niego (niecałą minutę, ale zawsze coś :) ).
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

NIE WIERZĘ!!!! Jak kot może otworzyć lodówkę??? Ja wiem, że Odi to desperat i do tego bardzo inteligentny - ale lodówka??? Niestety On je wszystko - uprzedzałam:) Im bardziej smietnikowe (ludzkie czyli) tym lepiej :oops: No i nie przejmujcie się warczeniem przy jedzeniu - to norma u Odulastego - jak jadł surowe mięso to nawet na mnie potrafił warczeć - oczywiście nigdy nic nie zrobił, ale jedzenie jest niestety dla Odyna number one....
Gotan

Nasza lodówka ma na dole taki pedał, aby można było otworzyć ją nogą (bardzo stary wynalazek, którego obecnie się już chyba nie stosuje). Odi stawia łapy na nim i lodówka staje otworem. Jutro jednak przyjeżdża nowa z którą nie będzie tak łatwo :)
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

czaaad!! tego jeszcze nie grali ;)
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

co za gościu - ja wiedziałam, że On jest strasznie mądry - ale żeby tak szybko się pokapował???? :brawo:
Swoja drogą - lodówka na pedał to jest hit!!! I w sumie nie mam pojęcia, dlaczego już nie produkują... Przebiegłe!
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Odi :jebanewalentynki:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
tess
Kontakt:

Post autor: tess »

Niestety Adam zachował się podle dla Odyna i kupił nową lodówkę :( A byłam taka dumna z Odiego... :D
Kocia mama Jaime'ego, Brienne i Odyna, wirtualna Astor (szczęśliwie wyadoptowanej) i Cody'ego :)
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Niech się Adam nie cieszy - ciekawe jak długo zajmie Odulastemu rozkminienie nowej lodówki:)))) A swoją drogą - co robicie z tą pedałową - może do jakiego muzeum PRL-u by się nadała?????
tess
Kontakt:

Mię jej szkoda :( Ale może dobry pomysł z tym muzeum... :D A nowa lodówka - nowe wyzwania dla Odyna :D <3
Kocia mama Jaime'ego, Brienne i Odyna, wirtualna Astor (szczęśliwie wyadoptowanej) i Cody'ego :)
tess
Kontakt:

Lubię spać z człowiekami. I tak cudownie zasłaniam oczko!

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

:serce:
nie mogę, Kot na mnie leży.
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

bosssski :aniolek:
a śpicie w piątkę????
tess
Kontakt:

Raczej w trójkę ;) Brienne nie jest fanką spania w łóżku, a Jaime póki co jeszcze się nie przekonał do spania razem z Odim.
Gotan

Kolejny, spokojny dzień za nami. Odi prawie cały dzień przespał (w nocy da mi pewnie popalić). Zaliczył odwiedziny moich rodziców, a także próbę demontażu siatki na balkonie. Na szczęście okazała się solidna i w końcu musiał odpuścić, ale dzielnie próbował ją zepchnąć na bok przez jakieś 15 minut :)

Obrazek
Odi pozdrawia z balkonu :)
Obrazek
A tutaj, uwieczniony przez mojego tatę, odpoczywający Odynek :)
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

:aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
ODPOWIEDZ