nie uwierzę.brynia pisze:Nie może być, Wydrołak?saszka pisze:Lepiejeinfach pisze:W Irinie??jaggal pisze:Proszę Państwa, przyszła kryska na Matyska, szok i skandal, Łasuch się nam zakochał.
I teraz pytanie do ludzkości: w kim?
Obrazek
saszka się nie odzywa i nie psuje zabawy ze zgadywania.![]()
Ciamajda, Zgrywus, Łasuch i Maruda
Moderatorzy: crestwood, Migotka
A co do miłości Łasucha - ktoś zgadł, ale nie powiem kto, żeby mi prowadzenia DT nie odebrali za sianie zgorszenia i zepsucia...
Chłopcy zaliczyli ostatnio sytuację jak z filmu familijnego - po wielomiesięcznej rozłące wróciła do nich Karolcia, czyli mamusia obu panterów. Niestety, próżno było szukać miłości synowskiej, obaj interesowali się bardziej dodatkową miską niźli rodzicielką... wyrodne dranie!
Chłopcy zaliczyli ostatnio sytuację jak z filmu familijnego - po wielomiesięcznej rozłące wróciła do nich Karolcia, czyli mamusia obu panterów. Niestety, próżno było szukać miłości synowskiej, obaj interesowali się bardziej dodatkową miską niźli rodzicielką... wyrodne dranie!
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
No proszę, jak pięknie sprawdzają się związki aranżowaneNadira pisze:Jeśli chodzi o miłości, to, jak pewnie wiadomo - Zgryziu kocha Silankę
Teraz, kiedy pannica jest zamknięta w kontenerze na okazję odpoczywania po sterylce, Zgryziu siedzi obok niej i zagląda, czy z nią aby wszystko w porządku, tak się przejmuje jej stanem, biedaczek...

- kotekmamrotek
TAK!brynia pisze:E... kobitki się kończączyżby Pasiuk?
<czeka, kiedy przyjdą ją aresztować>
Zgryziu Dworski vel Zgryzisław Wspaniały:
Łowca Cieni
Pogromca Kartonów
Dzielny Gamer
I Niezrównany Towarzysz Człowieka
(naprawdę - wlezie za człowiekiem wszędzie, nawet do wanny; kocha pomagać w zmywaniu i sprzątaniu)
Dzielnie Pozwalający się Uwielbiać Kobietom
Może to Jego urok...
...to na pewno Jego urok
Ze względu na wielką miłość Zgryzia do Silany , jeszcze parę wspólnych fot w jej wątku
Gdyby tylko tak nie psociły we dwa, to byłoby błogo

Łowca Cieni

Pogromca Kartonów

Dzielny Gamer

I Niezrównany Towarzysz Człowieka

(naprawdę - wlezie za człowiekiem wszędzie, nawet do wanny; kocha pomagać w zmywaniu i sprzątaniu)
Dzielnie Pozwalający się Uwielbiać Kobietom

Może to Jego urok...

...to na pewno Jego urok

Ze względu na wielką miłość Zgryzia do Silany , jeszcze parę wspólnych fot w jej wątku

Gdyby tylko tak nie psociły we dwa, to byłoby błogo

Maruda kocha Buraka, a Łasuch Pasiuka. Upadek moralny i duchowy... Oczywiście, są młodzi, wszystko może im przejść, wszak Pasiuk w ich wieku kochał się do upadłego w Sabrinie, którą teraz zupełnie olewa, ale póki co, muszę oglądać zestawy romantycznych obrazków zakochanych młodzieńców z obiektami ich uczuć w konfiguracjach wszelakich. Strach myśleć, co będzie, jak dojdzie do walentynek...
Lubię te moje ciumy. I co z tego, że nie są miziaczkami, nakolankowcami czy innymi odmianami pluszaka? Są piękne, niezależne, zdecydowane, uparte okropnie - i wcale nie jest tak, że nie potrzebują człowieka. Bo potrzebują, nawet bardzo, ale na swoich zasadach
Lubię te moje ciumy. I co z tego, że nie są miziaczkami, nakolankowcami czy innymi odmianami pluszaka? Są piękne, niezależne, zdecydowane, uparte okropnie - i wcale nie jest tak, że nie potrzebują człowieka. Bo potrzebują, nawet bardzo, ale na swoich zasadach