Rollo
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Tralalalala
patrzcie i podziwiajcie
ja myślałam że mu się będzie to goić jakieś pół roku

tu nasz charakterny chłopak coraz okrąglejszy

edit brynia: podmieniłam linki zdjęć
patrzcie i podziwiajcie
ja myślałam że mu się będzie to goić jakieś pół roku

tu nasz charakterny chłopak coraz okrąglejszy

edit brynia: podmieniłam linki zdjęć
Ostatnio zmieniony 20 maja 2014, 23:38 przez marinella, łącznie zmieniany 1 raz.
Pieszczoch ogromny, ale obchodzić się z nim trzeba nadal delikatnie, wydaje mi się, że może go coś tam w tylnej części ciała jeszcze boleć.
Bardzo często się przeciąga, widać na filmiku, że zdążył dwa razy, podobnie miał Drucik w zwyczaju.
Jego zachowanie niestety czasem mówi, że nie miał dobrych przejść z ludźmi - kiedy się koło niego szybciej przejdzie albo z jakimś dużym przedmiotem potrafi się wystraszyć i pacnąć łapą.
Ale ewidentnie jest spragniony kontaktu z człowiekiem - kiedy przychodzimy i znikamy w drugim pomieszczeniu jest bardzo niezadowolony i głośno miauczy, podobnie, kiedy za dużo poświęcamy innym kotom, to się dopomina o swoje głaski
Bardzo często się przeciąga, widać na filmiku, że zdążył dwa razy, podobnie miał Drucik w zwyczaju.
Jego zachowanie niestety czasem mówi, że nie miał dobrych przejść z ludźmi - kiedy się koło niego szybciej przejdzie albo z jakimś dużym przedmiotem potrafi się wystraszyć i pacnąć łapą.
Ale ewidentnie jest spragniony kontaktu z człowiekiem - kiedy przychodzimy i znikamy w drugim pomieszczeniu jest bardzo niezadowolony i głośno miauczy, podobnie, kiedy za dużo poświęcamy innym kotom, to się dopomina o swoje głaski

Rollo dziś nie chciał pozować choć i tak starał się lepiej niż Venga bo jej nie udało mi się pstryknąć ani jednego wyraźnego zdjęcia
Rollo wygląda jakby się nudził, czas na niego żeby szukać porządnie domu lub przenieść go do DT. Po okropnej dziurze z mięsem na wierzchu nie ma ani śladu
Rollo robi się też coraz okrąglejszy
bardzo okrągły

Rollo wygląda jakby się nudził, czas na niego żeby szukać porządnie domu lub przenieść go do DT. Po okropnej dziurze z mięsem na wierzchu nie ma ani śladu

Rollo robi się też coraz okrąglejszy

bardzo okrągły