myślę, że jest mega wybredna i za parę dni pewnie tez już nie będzie chciała jeśćmarinella pisze:no proszę a w szpitaliku się martwiłyśmy bo mało jadłaKocicia je za 3 i jest kotem wybitnie kuchennym.
Aurelia
Moderatorzy: crestwood, Migotka
-
paula_kropcia
- kotekmamrotek
-
paula_kropcia
- kotekmamrotek
-
paula_kropcia
sucha tylko, mokre daję animondę rafine- zjadła chętnie, ale suchą pałaszuje namiętniekotekmamrotek pisze:hmmm - ale jest tez mokra odmiana
Poza tym, Melka miała niezapowiedziane bliskie spotkanie z psem
Przed chwilką siedziała z nami chwilkę na kanapie i się turlała przy mojej nodze, żeby ją głaskać
-
paula_kropcia
Melka, coraz bardziej się przyzwyczaja do naszego domu i na coraz więcej sobie pozwala
W nocy zwiedza każdy zakątek szafek, wszędzie gdzie można wejść tam była. W dzień głównie śpi i je. A apetyt to ona ma spory.... muszę zacząć jej dawkować jedzenie, bo szybko straci taką piękną figurkę. Jest przekochana, chociaż na pieszczoty to trzeba ją po prostu brać, bo sama nie ma zamiaru zawracać głowy człowiekowi. Wystarczy ją dotknąć i się rozmrukuje, barankuje ociera i wszystko inne 
Próbuje się nawet zaprzyjaźnić z Kropką, ale to raczej relacja na dystans. Woli zdecydowanie być jedyna
Dzisiaj od 5 rano goniła swój ogon
zupełnie jak kociak.
Utworzyłam Melci playlistę na YT: https://www.youtube.com/watch?v=TEEdzb6 ... y2dWM7NZoo
Zrobienie jej zdjęcia graniczy chwilami z cudem, bo jak się zbliżam to zaraz się ociera o wszystko
Próbuje się nawet zaprzyjaźnić z Kropką, ale to raczej relacja na dystans. Woli zdecydowanie być jedyna
Dzisiaj od 5 rano goniła swój ogon
Utworzyłam Melci playlistę na YT: https://www.youtube.com/watch?v=TEEdzb6 ... y2dWM7NZoo
Zrobienie jej zdjęcia graniczy chwilami z cudem, bo jak się zbliżam to zaraz się ociera o wszystko
-
paula_kropcia
- kotekmamrotek