kikin pisze:mężowi włączył się instynkt tacierzyński i cały czas słyszę: gdzie jest maleństwo, uważaj nie nadepnij maleństwa, Peeta bądź proszę delikatny, maleństwo uważaj
Carlos i Santana
Moderatorzy: crestwood, Migotka
a jeszcze jedno - muszę dzieci pochwalić - dzieci chodzą spać z dziećmi
jak moim synowi zasypiają to moje synki futrzane zaraz wciskają się do nich, Carlos w okolice głowy, wczoraj spał przytulony pod ręką pięciolatka, Santana gdzieś przy stópkach
jak moim synowi zasypiają to moje synki futrzane zaraz wciskają się do nich, Carlos w okolice głowy, wczoraj spał przytulony pod ręką pięciolatka, Santana gdzieś przy stópkach
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Dzieciaki przez ostatnie 24 godziny skolonizowały dom
wreszcie i Santana przełamał strach, no i zaczęło się
wszędzie ich pełno, biegają, zwiedzają, odkrywają zabawki, wchodzą w dziury, włażą pod nogi, no broją na całego, a urocze są przy tym strasznie
jak to powiedział wczoraj małż i ja się z tym absolutnie zgadzam, kociaki wnoszą do domu bardzo dużo radości
(drobnych zniszczeń nie licząc
)
chyba niedługo będę mogła ogłosić, że dzieci akceptują psa
, zresztą czy u mnie mogłoby być inaczej?, no ale Xyva to pies wyjątkowy, ino wodzi oczami za dzieciakami i chyba już nie liczy ile kotów jest w domu
o właśnie przetoczyła się przez mieszkanie wielka pardubicka
apetyt dopisuje, kuwetka bezbłędnie (choć raz ktoś mi nasikał w koszyku z rzeczami do prasowania
)
wreszcie i Santana przełamał strach, no i zaczęło się wszędzie ich pełno, biegają, zwiedzają, odkrywają zabawki, wchodzą w dziury, włażą pod nogi, no broją na całego, a urocze są przy tym strasznie
jak to powiedział wczoraj małż i ja się z tym absolutnie zgadzam, kociaki wnoszą do domu bardzo dużo radości
chyba niedługo będę mogła ogłosić, że dzieci akceptują psa
o właśnie przetoczyła się przez mieszkanie wielka pardubicka
apetyt dopisuje, kuwetka bezbłędnie (choć raz ktoś mi nasikał w koszyku z rzeczami do prasowania
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
co do zdrowotności chłopców, to wczoraj zostali odrobaczeni i łykanie tabletki poszło im bez najmniejszych problemów
natomiast martwi mnie co innego - Carlosa nóżki, już w poprzednim domu miał epizod z okuleniem, po zastrzykach przeszło, jednak tak na moje niewprawne oko coś może być nie tak z tymi nóżkami (zdarza mu się zakuleć, dziwnie siada i tak jakoś dziwnie moim zdaniem te girki czasami stawia)
na szczęście niby RTG nic nie wykazało i zdaniem weta może to być związane z etapem rozwoju i niedoborami z wczesnego dzieciństwa, ja jednak dla pewności pokażę małego ortopedzie, który - mam nadzieję - ostatecznie rozwieje moje obawy - i powie mi że wsio ok z kopytkami Carloskowymi
natomiast martwi mnie co innego - Carlosa nóżki, już w poprzednim domu miał epizod z okuleniem, po zastrzykach przeszło, jednak tak na moje niewprawne oko coś może być nie tak z tymi nóżkami (zdarza mu się zakuleć, dziwnie siada i tak jakoś dziwnie moim zdaniem te girki czasami stawia)
na szczęście niby RTG nic nie wykazało i zdaniem weta może to być związane z etapem rozwoju i niedoborami z wczesnego dzieciństwa, ja jednak dla pewności pokażę małego ortopedzie, który - mam nadzieję - ostatecznie rozwieje moje obawy - i powie mi że wsio ok z kopytkami Carloskowymi
Moje Tymczaski kochane
bardzo dziękujękat pisze:Jeśli potrzebowałabyś dla Niego jakiś preparat wzmacniający na stawy, to jest u mnie ArthroFlex - Codiemu bardzo pomógł, ale okazało się, że po Nim robią Mu się ziarniniaki, bo widocznie jest tam coś, co Go uczula i mam prawie pełne opakowanie.
jeżeli wet stwierdzi, że dobrze byłby mu podać to się zgłoszę
Moje Tymczaski kochane