Newsy od Tigera Myszkę kupioną kilka miesięcy temu zmasakrował w tydzień Ciągle się bawi i gania z moimi dwoma dziewczynami. Tak śmiesznie skacze i macha przednimi łapkami. Jest chyba trochę typem zazdrośnika. Jak się kładzie koło mnie na kanapie i któraś z dziewczyn próbuje też, to ją zrzuca. Jak mu zwrócę uwagę, że tak nie można i "wyrzucona" za chwilę wraca, to już zostaje Niedość, że kocha to jeszcze rozumie! W ten weekend pierwszy raz będzie obcował z dziećmi. Ciekawa jestem jego reakcji. Będę informować.
Nie chcę iść do raju, jeśli tam moje koty mnie nie powitają.
O, informacje o dzieciach szczególnie cenne nie chciałabyś pożyczyć mi ich do testów mojego stada?
Brawa dla dziewczyn Choć spodziewałam się, że wychodząc z liczebnego stada, nie powinny mieć problemów z zaakceptowaniem przybysza
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Tiger rośnie na dużego pięknego kocura z wielką klasą. Jest elegancki, szarmancki i bardzo troskliwy dla jego kocich koleżanek. Niesamowita jest też jego miłość do człowieków. Każdy mój gość ma obowiązek głaskania i wzięcia na kolana. Cudo!
Przepraszam za brak wpisów w wątku. Ten miesiąc zleciał nie wiem kiedy. Czułam się jakbym pisała ostatni raz ze dwa tygodnie temu Wybaczcie. Głupio mi strasznie.
Eva pisze:I jak tam nasze Tygrysiątko? Znalazlo już człowieka na zawsze?
Eva, w sumie to chyba znalazł... Zakochał się w nim pewien uroczy mężczyzna i jak patrze na ich zachowanie gdy są razem, to chyba z wzajemnością
ohhohooo ani się nie pojawił a już domek? cuudności
już jakieś konkrety czy przymiarki?
Na razie raczej przymiarki, bo jest na etapie kupowania mieszkania i chciałby go adoptować gdy się wprowadzi. Powiedziałam mu, że dostanie go (jeśli już) to tylko w dwupaku
Uwielbiam patrzeć jak Tiger leży rozciągnięty na kanapie, zajmując niemal całą jej długość (tak, tak, mam małą kanapę ) Piękny, szlachetny kocurek (jutro podeślę zdjęcie)
Dziś o Tigerowym sposobie na wyciągnięcie mnie zbyt długo śpiącej, z sypialni. Od kilku dni szanowny Pan wskakuje na półkę z książkami i jedną po drugiej zrzuca. Wysłyszałam odstępy czasowe pomiędzy "zrzuceniami" jakby nasłuchiwał czy to mnie obudziło czy jeszcze trzeba ciapnąć kolejną. Na razie wytrzymuję do trzeciej książki
A osobno jeszcze w temacie dzieci, wspominałam o tym na początku lipca, że ustalę jego stosunek do. Obustronnie jest on bardzo pozytywny. Mam wrażenie, że Tiger kocha wszystkich i wszyscy jego. Pewna 9-letnia dziewczynka z całej świętej trójcy wybrała sobie jakoś właśnie jego na ulubieńca. Nie oponował ani przeciw noszeniu na rękach, ani przeciw tuleniu, głaskaniu i całowaniu. Kot idealny
Morri pisze:Cwanizna Uważaj, bo koty uczą się od siebie nawzajem
Morri, on się nauczył od Fruzi tego, ona specjalizuje sięza to w zrzucaniu kosmetyków w łazience. Po kolei lecą: szczotka do włosów, lakier do włosów, odżywka do włosów, krem do twarzy