Śledzik jest absolutnie przewspaniały. Pięknie ćwierka, wszystko mu się podoba, a każda zabawka jest fajna - nawet mokry wacik do przecierania oczek czy kawałek żwirku

No i Śledź zawsze przychodzi się przywitać, jak wchodzę do pokoju. A dzisiaj to nawet domagał się głasków. Do tego wykazuje iście informatyczne zainteresowania, więc myślę, że niedługo opublikuje swój debiut - już były pierwsze próby pisania na klawiaturze. Mieczyk za to chyba myśli, że "ssssss" znaczy "tobie też dzień dobry", bo tak mi zawsze odpowiada

Ale bawi się chętnie i nawet pozwolił mi z rana chwilę poczesać się szczotką na kolankach

Ogólnie jest słodziutki i rozbrajająco uroczy, zwłaszcza kiedy próbuje dorównać Śledzikowi w harcach, ale np. nie może gdzieś doskoczyć

Chociaż najsłodsze to i tak są zabawy chłopaków ze sobą. Cukrzycy można dostać. Z kwestii zdrowotnych to maluchy w zasadzie dzisiaj w ogóle nie psikają, ale ich noski jeszcze w pełni nie są drożne. Poza tym kociaki ładnie jedzą, piją oraz kupkają

If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.