Mieta Wildecka

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

Chitos

Post autor: Chitos »

Mieciunia :) jak ślicznie wyglądasz:)
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Obrabiam sobie foty Miecinki i bije z nich, dosłownie - daje po oczach - to jak temu kotu jest dobrze w domowych pieleszach :love: :love: :love:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Hofi

Post autor: Hofi »

kikin pisze:Obrabiam sobie foty Miecinki i bije z nich, dosłownie - daje po oczach - to jak temu kotu jest dobrze w domowych pieleszach :love: :love: :love:
To rozumiem dzisiaj premiera? :D To prawda, aż dziw że ta Kocia była "dzikim" kotem. Miłość człowiekowi okazuje na każdym kroku, nie ważne czy to domownik czy obcy człek. To anioł, nie kotka! :aniolek: :love: :love:
Hofi

Jutro mija dopiero tydzień odkąd Miecia jest u nas.. :shock: Czuje jakbyśmy znały się od wieków!
Nadajemy na tych samych falach (ale chyba nie powinnam się czuć zaszczycona, bo ona dla każdego jest kochana i miziasta). Ufa każdemu, kto do nas przyjdzie i bez kozery pokazuje brzuch, bezwstydnica :cool:

Jest kociakiem idealnym, aż nie chce się wierzyć że ona nigdy nie mieszkała z człowiekiem! Kontaktu jest spragniona tak, jakby każdy dzień był ostatnim jaki z nami spędzi :love:

Wszędzie za nami chodzi, nawet je tylko wtedy, kiedy jesteśmy z nią w kuchni.
Cud że załatwia się sama :lol:
Obrazek
Tutaj akurat czeka aż wyjdę z wanny :D

Śpi oczywiście z nami, najlepiej pod kołderką, ale uwielbia kłaść się przy głowie. Poranek to co najmniej 10 min wyjęte z życiorysu na mizianie Kocia "Sorry Stara, spóźnisz się do pracy przeze mnie, ale najpierw przyjemności" :banan:
Oto kilka łóżkowych kadrów:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

No i absolutny hit hitów:
Obrazek

Nie ważne jak, gdzie i co, ważne że ludź jest obok, ważne że ręka głaszcze brzuchol i kociak jest najszczęśliwszy. Zresztą nie tylko kociak.
Miecia dostarcza nam tyle miłości i słodkości że pozwolę zacytować sobie Jaggal "Nie wiem kto kogo bardziej rozpieszcza" :love: :love: :love:
Awatar użytkownika
kikin

a nie mówiłam? :D :D :D :D
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Hofi

Na prawie każdym zdjęciu modelka ma zamknięte oczy, więc tutaj z pięknymi oczyskami :love: :love:
Obrazek
MISIEK

Post autor: MISIEK »

piękny miziak :aniolek:
Hofi

Uwaga, uwaga! To jest dziki kot!:
Tak właśnie się zachowuje trzymana na rękach:
Obrazek

CÓŻ ZA AGRESJA! :love: :love: ::
Awatar użytkownika
kikin

dzika, podwórkowa, dzicz :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
jaggal

Post autor: jaggal »

Zadzwońcie po kogoś, kto powstrzyma tę okrutną, krwiożerczą bestię!!! :D
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Hofi

jaggal pisze:Zadzwońcie po kogoś, kto powstrzyma tę okrutną, krwiożerczą bestię!!! :D
kikin pisze:dzika, podwórkowa, dzicz :lol: :lol: :lol:
Jestem z nią sama w domu, czy ktoś mnie uratuje przed jej słodkością?
Nie jem słodyczy, a przytyje i całą dietę trafi szlag! :banan:
Awatar użytkownika
majkel
Kontakt:

Post autor: majkel »

Slodkie kici!:)
Hofi

Miecia się czuje jak u siebie :D Nadal nie mogę uwierzyć że ten kociak wychował się na ulicy, przecież ona absolutnie się tam nie nadaje! Uwielbia nasze (w sumie to już swoje) łóżko i tam najchętniej sypia :)

Gada z nami cały czas! Czy to chodzi o jedzenie, czy po prostu że mamy do niej coś powiedzieć. Zazwyczaj mamy ustawionych kilka budzików żeby się dobudzić. Wystarczy jeden budzik, a za chwilę nad głową słyszę głośne: "MIIIIAAAAUUUUUUU!", które domaga się głaskania ::
Ja i moja druga połówka uwielbiamy ją niesamowicie! Na szczęście mamy wrażenie że ona nas też :aniolek: :love: :love:

Obrazek

No czy ona nie jest słodka? :love:
MISIEK

Post autor: MISIEK »

Jest przecudowna, wygłaskaj ją ode mnie ;-)
Awatar użytkownika
majkel
Kontakt:

Post autor: majkel »

:aniolek:
ODPOWIEDZ