pantea pisze:Chyba tak wlasnie zrobie. Zostawie mu na cały dzień suche a tylko po południu dam coś innego
ja bym go tak z tydzien tylko na suchym trzymała
bo podstępnik załapie ze jak wracasz to mu biednemu glodnemu kotkowi mokre dajesz
uwazaj to sa podstępne bestie
Ale ja daje malo mokrego
Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa – bez czy w pasach bezpieczeństwa...
pantea pisze:Chyba tak wlasnie zrobie. Zostawie mu na cały dzień suche a tylko po południu dam coś innego
ja bym go tak z tydzien tylko na suchym trzymała
bo podstępnik załapie ze jak wracasz to mu biednemu glodnemu kotkowi mokre dajesz
uwazaj to sa podstępne bestie
Ale ja daje malo mokrego
to bedzie marudził, miałkał i udawał zagłodzonego koteczka
zobaczysz
Namocz mu chrupki i pomieszaj z nienamoczonymi, potem stopniowo zwiększaj ilość nienamoczonych chrupek w miksturze, pomieszaj mu też chrupki z czymś mokrym, musi się nauczyć je gryźć. Ja tak Tolę uczyłam; ona na początku w ogóle chrupek nie potrafiła jeść, bo w schronie dostawała jakieś podroby i inne syfy. Potem się nauczyła i teraz spokojnie je chrupki (inna sprawa, że musi jeść głównie mokre, bo inaczej nie sika ).
Okazuje się,że tylko sucha Acana Kiten jest be. Bardzo za to smakuje RC light
Niestety, dopóki chłopak śmierdzi hormonami to nie dogada się z Gadusiem, bo Gadulec traktuje go jak dorosłego kocura na swoim terytorium.
Musze chłopaków izolować bo się pobiją na serio.
Tymek umówiony jutro na kastracje.
A ponieważ prowokował bójki w domu (jak stary kocur ) i usiłował ustalać nowa hierarchie to jest izolowany od reszty ekipy.
Teraz akurta moje koty siedza zamknięte w 1 pokoju a Tymek zwiedza resztę mieszkania, a na noc zamienimy
A i ma powód żeby nie chciec specjalnie suchego. Ma troche obolałe i zaczerwienione dziąsła. Może dlatego,że wymienia ząbki, ale może to być jakiś stan zapalny.
W każdym razie chilowo ma być na mokrym.
Juz nie pamiętam czym się karmi kocięta. Co mu kupić
2 godziny później Tymek już zapomniał o narkozie i jeszcze dobrze nie stał, a już próbował wskoczyc na Gadusia i wgryźć mu się w kark
A dzisiaj ładnie zjadł, popił i załatwił co trzeba do kuwety. Już normalnie rozrabia.
O Tymka dopytuje się chętny domek. Proszę trzymac kciuki