Charakter: Gucio jest kotkiem bardzo ufnym. Pomimo tego , ze nie widzi na jedno oczko, to daje sobie swietnie rade. Uwielbia biegac i sie bawic wszystkim co popadnie. Jak wchodze do pokoju , to przychodzi i sie ladnie wita, bardzo lubi glaskanie. Uwielbia tez uprzykrzac zycie swojej siostrze
Odrobaczenie : tak
odpchlenie : tak
szczepienie : nie
kastracja : nie
Uwagi zdrowotne ( jesli sa jakies ): Prawie zdrowy
Charakter : Maja jest mniej otwarta od swojego brata, bardziej niesmiala, ale jak sie ja poglaska po grzbiecie to jak na kazdego kota przystalo, zaczyna sie przymilac i nawiazuje kontakt z czlowiekiem. Uwielbia sie bawic wszystkimi pileczkami jakie znajdzie na swojej drodze. Jest bardzo milym i pieknym kotkiem
kastracja : nie
Niestety moje przeczucie mnie nie zawiodlo, a wolalabym zeby to zrobilo , Maja wrocila do mnie dzisiaj. Pan byl naprawde bardzo fajny. Z zona bardzo sie starali, Maja ich zaakceptowala szybko, ale niestety z ich kotka nie potrafila sie dogadac. Kotka zaczela cale mieszkanie znaczyc, walczyly ze soba itp. No coz jak narazie to moj drugi zwrot w mojej karierze fundacyjnej, i tak chyba nie jest zle . W niedziele wstawie nowe zdjecia, bardziej aktualne
Charakter: Mama jest bardzo milym kotkiem, uwielbia sie bawic wszystkim dookola, biega za pileczka jak zwariowana, z myszka turla sie po podlodze. Moze byc w domu z innymi kotami, bo nie jest w ogole agresywna , ladnie sie dogaduje z moimi czterema kotami, ale jest plochliwa. Boi sie ludzi, wiec trzeba miec cierpliwosc zeby powolutku ja do siebie przekonac, po pewnym czasie pozwala sie glaskac.
kastracja : tak