Odyn

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

Na urwany pazurek mozesz po konsultacji z wetem podac Metacam :ok:
nie mogę, Kot na mnie leży.
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

Tess to na bank wie - wiedzę wyssała z mlekiem hmmm - chciałam napisać Rodziców, ale chyba nie tak to było :: Przynajmniej w połowie :twisted:
tess
Kontakt:

Post autor: tess »

Póki co mamy obserwować, ale w razie czego zaprosimy kontrolę na kolację po prostu ;)

Z żalem przyznaję, że nie tylko Odulek jest synkiem tatulka, ja walczę dzielnie z magisterką, świadoma, że deadline jest naprawdę dead, więc Adam dopieszcza dzieciaki za nas dwoje ;)

Ale nie mam złudzeń, to się nie zmieni - w sensie koty mogą mnie uwielbiać, mogą domagać się miziania, zabawy i głasków.... ale jedno spojrzenie Adama i zapominają o mnie wszystkie ;)

Moja prywatna Zuza (czyli kot z rodzicielskiego domu) rozpoznała go po 1,5 roku niewidzenia :D Znaczy... przybiegła galopem i wsadziła łepek pod pachę. Ba, jej synek, niedotykalski chodzący własnymi drogami kocur, który poznał Adama za kociaka - też mu wskoczył na kolana. Wchodząc w ten związek wiedziałam, że zawsze będę max numerem 2 ;)
Kocia mama Jaime'ego, Brienne i Odyna, wirtualna Astor (szczęśliwie wyadoptowanej) i Cody'ego :)
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Ma facet te kocie feromony ;)
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
tess
Kontakt:

Oj ma, ma, mnie też na nie złapał w końcu i trzyma :D
Kocia mama Jaime'ego, Brienne i Odyna, wirtualna Astor (szczęśliwie wyadoptowanej) i Cody'ego :)
tess
Kontakt:

Odi się trochę boczy za wczorajsze trzymanie, kiedy wet dłubał przy łapce, ale poza tym wszystko wygląda ok :)
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

tess
Kontakt:

Odi się odobraził - znowu się łazi, mrauczy, zajada i balkonuje. Łapka się ślicznie goi, Odyś w ogóle przy niej nie majstruje :) Dziś jak weszłam do mieszkania, to każdy kociak siedział w swoim pokoju :D Uroczo to wyglądało, jak trzy łebki się podniosły na trzech łóżkach :D
Awatar użytkownika
Morri

tess pisze:trzy łebki się podniosły na trzech łóżkach :D
prawidłowo :good:
Gotan

Post autor: Gotan »

Trochę Odyna na dobranoc :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

:aniolek: :aniolek: :aniolek:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
tess
Kontakt:

W rogu zazdrosny łepek Jaime'ego :) Ale nie myślcie sobie, że zaniedbujemy dzieci - po prostu nie da głaskać się trzech kotków, kiedy jedno z nas musi trzymać aparat ;) Jaime został wymiziany minutę później :)
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

co za słodycz:)))))
no normalnie Wasz kot pełna gębą... Też bym wymiziała... UCAŁUJCIE CHŁOPAKA ODE MNIE:)
tess
Kontakt:

Oczywiście :) Ale mamy nadzieję, że ciocia Ola szybko go odwiedzi :)
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

porządkując zdjęcia kocie znalazłam takiego uroczego Odulka w zieleni... To chyba ostatnie zdjęcie u nas...
Odwiedzę - na bank:))))))

Obrazek
ODPOWIEDZ