Wilczki

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Asia_B

Post autor: Asia_B »

że niby Okaka gorzej widzi??
właśnie Buffon stwierdził, że wprost ze stołu wyskoczy sobie przez panoramiczne okna na taras
i zjechał po szybie....
popłakałam się :)
a to udawanie "to nie ja!"

PS chciałam oczywiście powiedzieć, że to wina jakże czystej szyby ;)
Do zobaczenia Aniele
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Asia kocham Twój zwierzyniec :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:

wyobraziłam sobie młodego zjeżdżającego po szybie, niczym w kreskówce :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Asia_B

kikin pisze:Asia kocham Twój zwierzyniec :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:

wyobraziłam sobie młodego zjeżdżającego po szybie, niczym w kreskówce :rotfl: :rotfl: :rotfl:

dokładnie tak było :)
szkoda, że nie uwieczniłam :(
Do zobaczenia Aniele
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

::
Awatar użytkownika
Asia_B

Do zobaczenia Aniele
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
catta

Post autor: catta »

On cyca ciągnie.. to fajnie wygląda ale niebezpieczne dla drugiego kociaka, bo może laktacje wywołać i zgrubienia mleczka, choć on jeszcze za mały chyba na to.. ale mimo wszystko lepiej rozdzielać jak ciągnie jeden drugiemu cycuszka..
słodziaki :serce:

Oba, kot i pies, są bogate w cnoty i talenty, ale pies ma o jeden talent za dużo: pozwala się tresować. I o jedna cnotę za mało: nie kryje w sobie żadnych tajemnic. [Erich Kastner]
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Ale przecież w tym miejscu nie ma sutków ;)
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Asia_B

pościelówki ciąg dalszy :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Do zobaczenia Aniele
Awatar użytkownika
Asia_B

Obrazek
Do zobaczenia Aniele
Katarzyna

Post autor: Katarzyna »

catta pisze:On cyca ciągnie.. to fajnie wygląda ale niebezpieczne dla drugiego kociaka, bo może laktacje wywołać i zgrubienia mleczka, choć on jeszcze za mały chyba na to.. ale mimo wszystko lepiej rozdzielać jak ciągnie jeden drugiemu cycuszka.
Tutaj nie chodzi o cycolka... tylko bliskość i poczucie bezpieczeństwa, wspomnienie matki itp. U mnie Amdeuszek lat 6 tak się ciągle zachowuje ze swoją mamą Amber. Nie szuka sutka, wystarczy mu kawałek sierści :)
Inna sprawa, że Amber robi mu czasem to samo....sodomia i gomoria! :) :shock: :shock: :twisted:
Awatar użytkownika
Asia_B

Katarzyna pisze:
catta pisze:On cyca ciągnie.. to fajnie wygląda ale niebezpieczne dla drugiego kociaka, bo może laktacje wywołać i zgrubienia mleczka, choć on jeszcze za mały chyba na to.. ale mimo wszystko lepiej rozdzielać jak ciągnie jeden drugiemu cycuszka.
Tutaj nie chodzi o cycolka... tylko bliskość i poczucie bezpieczeństwa, wspomnienie matki itp. U mnie Amdeuszek lat 6 tak się ciągle zachowuje ze swoją mamą Amber. Nie szuka sutka, wystarczy mu kawałek sierści :)
Inna sprawa, że Amber robi mu czasem to samo....sodomia i gomoria! :) :shock: :shock: :twisted:
Ja byłam skłonna swojego usznego cyca użyczyć, Piter jednego, Kaczucha drugiego ale nie jest zainteresowany.
Natomiast w szyję się wniuplowuje :)
Do zobaczenia Aniele
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

"miłość o poranku" - rewelacja :love:
Awatar użytkownika
Essi

Post autor: Essi »

A ja poznałam wczoraj Okakę i Buffona - obaj do schrupania :love:
ODPOWIEDZ