Marina
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Super, ze idą razem! Pamiętaj o info dla wirtuala. 

Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/
Marina już w DS od wczoraj wieczora
Od pierwszej chwili zaczęła zwiedzanie nowego mieszkania i już po chwili bawiła się piłeczką i nosiła ją w pyszczku niczym piesek
Odważna jak zawsze, przeurocza i towarzyska, chodzi za nową panią i bacznie jej się przygląda najchętniej w kuchni
Strasznie za nią tęsknię
ten ponad rok zrobił swoje ale wiem, że ma tam przewspaniale 

Odważna jak zawsze, przeurocza i towarzyska, chodzi za nową panią i bacznie jej się przygląda najchętniej w kuchni

Strasznie za nią tęsknię

U naszej Mariny i Motka bardzo dobrze
Na święta i sylwestra pojechali ze swoja Pańcia do Krakowa
w specjalnie zakupionej klatce w której mieli mała kuwetkę i posłanka
Mocio zniósł podróż bardzo spokojnie, Mania po pewnym czasie zaczęła miauczeć ale ogólnie po przyjechaniu na miejsce od razu wspaniale się odnaleźli
.
Motek miał niedawno pobraną krew na testy alergiczne, wyniki niedługo.
W miedzy czasie dostał sterydzik, żeby nie wychodziły mu zmiany skórne i gdy przestały mu dokazywać takie niedogodności jak swędzenie pokazał się od zupełnie innej strony.
Jako kot spokojny, przytulaśny i pozwalający ze sobą zrobić wszystko
Nawet nie wiecie jak jestem szczęśliwa, że koteczki znalazły tak wspaniały domek i że oczywiście są razem
Teraz oba futra śpią koło głowy swojej pani w łóżku

Motek miał niedawno pobraną krew na testy alergiczne, wyniki niedługo.
W miedzy czasie dostał sterydzik, żeby nie wychodziły mu zmiany skórne i gdy przestały mu dokazywać takie niedogodności jak swędzenie pokazał się od zupełnie innej strony.
Jako kot spokojny, przytulaśny i pozwalający ze sobą zrobić wszystko

Nawet nie wiecie jak jestem szczęśliwa, że koteczki znalazły tak wspaniały domek i że oczywiście są razem

Teraz oba futra śpią koło głowy swojej pani w łóżku