Babcyjka

Nasi podopieczni, którzy odeszli...

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Post autor: saszka »

Babcyjka się właśnie przeprowadziła. Póki co - ku rozpaczy Karolci - zaanektowała sobie miejsce za kanapą. Wcześniej zrobiła obchód po całym mieszkaniu, głośno dając znać, że tu jest i nie bardzo jej się to podoba ;) Zaliczyłyśmy też pierwsze niechętne, ale zawsze, głaski.
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

Kciukujemy za szybkie nawiązanie przyjacielskich stosunków między paniami :ok:
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

:good: :good: :good:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Panie nie wchodzą sobie w drogę - najczęściej jedna siedzi w kanapie, a druga za nią ;)
PS Właśnie dopadłam Babcyjkę i ją rozmruczałam, teraz chodzi po mieszkaniu i nadal terkocze :D
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

saszka pisze:Panie nie wchodzą sobie w drogę - najczęściej jedna siedzi w kanapie, a druga za nią ;)
PS Właśnie dopadłam Babcyjkę i ją rozmruczałam, teraz chodzi po mieszkaniu i nadal terkocze :D
:pijaki:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
jaggal

Post autor: jaggal »

Jaka Babsi jest śliczna! :shock:

Okej, przyznaję, ostatni raz widziałam ją sto lat temu, kiedy była pół łysa, ale nawet abstrahując od tego, że teraz ma futerko, w dodatku mięciutkie - ta kota jest jedną z najładniejszych szylkret, jakie w życiu widziałam*! Ma masę złotych przebłysków i cudownie mozaikowe łapki, napatrzeć się nie można! I wcale nie wygląda, jakby zaraz chciała kogoś zamordować - to tylko zmierzwione nad oczami futerko nadaje jej taki zbójnicki wygląd ;)
Wobec ludzi jest co najmniej ostrożna ;) ale bez przesady - jeśli podchodzi się do niej powoli, najlepiej z twarzą na poziomie podłogi, w dodatku trzymając w wyciągniętej ręce kocie ciastko (jak widać, żaden problem), to nie ucieknie nawet przed osobą, którą widzi pierwszy raz w życiu ^^

* oczywiście nie jest najładniejszą, bo królowa może być tylko jedna i ta królowa jest moja :love:
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Kurciak

Post autor: Kurciak »

Jak masz w ręce kurczaka to nawet zje Ci z ręki😁
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Babsi w tapczanie ;)
Obrazek
Obrazek
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

śliczna :aniolek:
Awatar użytkownika
agusiak

Post autor: agusiak »

Najpiękniejsza :oops:
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Babsi ostatnio zaczęła wychodzić mi na przywitanie, kiedy wracam do domu ;3 Co prawda po prostu przychodzi, popatrzy, pomiauczy i sobie idzie, ale to też już coś, nie? ;)
Kurciak

Post autor: Kurciak »

że co??? To jest mega! u mnie przez kilka miesięcy to się nie zdarzyło!!!
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
einfach

Post autor: einfach »

saszka pisze:Babsi ostatnio zaczęła wychodzić mi na przywitanie, kiedy wracam do domu ;3 Co prawda po prostu przychodzi, popatrzy, pomiauczy i sobie idzie, ale to też już coś, nie? ;)
no przecież to są mega postępy!!!
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

W ramach postępów:
Babsi poza tapczanem ;)

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Babs kwitnie - wskakuje sobie na fotele tuż obok mnie, przesiaduje na parapecie, leży w legowisku na widoku - niemalże z brzuchem do góry. Do tego zrobiła się ciekawska, chodzi za mną po mieszkaniu i na przykład zagląda mi do łazienki... ;) Ogólnie progres :good:
ODPOWIEDZ