szczurek to jestCynamon pisze:Jaka słodka spasła myszulkaczy może szczurek ??

Moderatorzy: crestwood, Migotka
szczurek to jestCynamon pisze:Jaka słodka spasła myszulkaczy może szczurek ??
Jestem cały czas za,popieram,popieram....Renik0803 pisze:Aniu, czy brałaś pod uwagę nie dawać Stefana do adopcji tylko żeby pozostał u Ciebie? Przeczytałam wczoraj wszystkie wpisy od początku jak trafił do Ciebie. I tak sobie myślę, że te jego wszystkie, a na pewno ostatnie stany chorobowe związane są ze stresem. On po prostu Ciebie kocha, a ta miłość jest wzajemna. Kto inny może tak się zaopiekować Stefanem, jak nie Ty? Tyle czasu, troski, serca - jakie włożyłaś aby go wyciągnąć na prostą i teraz ma to iść na zmarnowanie? Myślisz, że znajdziesz dobry dom, taki który zapewni mu taką opiekę jaką Ty mu dajesz? Tyle uczucia może tylko dać osoba, która wie jaką trudną drogę przeszła aby Stefanek nie przeszedł za tęczowy most. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Przy innej okazji opiszę swoje futrzanne towarzystwo, te w domu i rezydentów, którzy już na stałe koczują na moim ogrodzie.
takie słowa są bardzo mało motywujące dla każdego DtRenik0803 pisze:Żeby tylko myślała, ale będzie tęskniła!! A tęsknota boli jak diabli![]()
ręce opadają jak się coś takiego czytaRenik0803 pisze: A Stefanek znowu zawiedziony, no bo ktoś, kto, jak pewnie myślał, że go kocha - oddaje go obcym. Co on będzie myślał, bo że myśli to nie mamy wątpliwości.![]()
ZWIERZĘTA SĄ JAK LUDZIE, TEŻ CZUJĄ
kikin pisze:![]()
![]()
za zdrowie Stefana, zdjecia widziałam, Stefan piękny
niedobra ciocia nie pochwaliła
![]()
I'm so sorry Stefanku