Kadarka i Iti
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Śliczne stworysmellxoxo pisze:http://imageshack.com/a/img24/4862/gd6l.jpg
http://imageshack.com/a/img837/5535/axvl.jpg Kokietka

A

Zdjęcia na picasie są w TIFFIe i mają logo. Przez imageshack nie mogę ich zalinkować, więc wrzuciłam w JPGach. Pzdr. 
Dlatego trzeba linka z picasy wrzucić
A nie nowe tworzyć

Dlatego trzeba linka z picasy wrzucić

A nie nowe tworzyć

Ostatnio zmieniony 11 gru 2013, 21:33 przez smellxoxo, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś mi się zdaje, że poprzedni post miał być nie edytowany tylko cytowany
i efekt miał być mniej więcej taki:
więc bez problemu można wstawiać na forum linki z picasy, omijając imageschacka, tym bardziej, że łatwo je dostosować wielkością 

Wyjaśniam szybko stronę techniczną: na picasie też lądują JPGi - są mniejsze niż TIFFy i szybciej się ładująAnia Z pisze:Dlatego trzeba linka z picasy wrzucićsmellxoxo pisze:Zdjęcia na picasie są w TIFFIe i mają logo. Przez imageshack nie mogę ich zalinkować, więc wrzuciłam w JPGach. Pzdr.![]()
A nie nowe tworzyć

Moi rodzice i młodsza siostra się w nich zakochali
Pojechały ze mną na święta do Tuczna i narazie jest okres próby jak zniosą Młodą. Iti bynajmniej jest zachwycony - dziecko go przytula, przenosi, bawi się z nim w 'szkołę', śpi z nim i generalnie robi co chce, a jemu to obojętne
Kadarka ucieka od niej, ale z kolei zaprzyjaźniła się z moją Rodzicielką, także wszystko jest na dobrej drodze, aby zostały na stałe 
Dzisiaj Iti powiedział bye bye jajkom, wszystko poszło dobrze

Yuyu jest podobnie wyrozumiała dla Gabysmellxoxo pisze:Iti bynajmniej jest zachwycony - dziecko go przytula, przenosi, bawi się z nim w 'szkołę', śpi z nim i generalnie robi co chce, a jemu to obojętne
czasem mam wrażenie że ma już jej dosyć , gaba się przemieszcza a Yuyu za nią
wiedzą co robićsmellxoxo pisze:Kadarka ucieka od niej, ale z kolei zaprzyjaźniła się z moją Rodzicielką,

- fuerstathos
trzymam kciuki za domeksmellxoxo pisze:Moi rodzice i młodsza siostra się w nich zakochaliPojechały ze mną na święta do Tuczna i narazie jest okres próby jak zniosą Młodą. Iti bynajmniej jest zachwycony - dziecko go przytula, przenosi, bawi się z nim w 'szkołę', śpi z nim i generalnie robi co chce, a jemu to obojętne
Kadarka ucieka od niej, ale z kolei zaprzyjaźniła się z moją Rodzicielką, także wszystko jest na dobrej drodze, aby zostały na stałe