Carlos i Santana
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Carlos miał wczoraj ciężki dzień, nie jadł, spał w dziurach i wymiotował
dziś jest lepiej, w sensie, że jeszcze nie wymiotował i zjadł śniadanie
teraz śpią z bracholem pod kocykiem
niestety zdarza się mu kuleć
wizyta u ortopedy konieczna
z dobrych wieści - dzieciaki są z każdym dniem odważniejsze, mruczą jak dwa traktory, ale to jeszcze takie gapy małe, szukają siebie nawzajem, szukają kogoś aby się przytulić przed spaniem, dzidzie nie da się ukryć, jednak deficyty z bardzo wczesnego dzieciństwa i brak matki wychodzą
dziś jest lepiej, w sensie, że jeszcze nie wymiotował i zjadł śniadanie
teraz śpią z bracholem pod kocykiem
niestety zdarza się mu kuleć
z dobrych wieści - dzieciaki są z każdym dniem odważniejsze, mruczą jak dwa traktory, ale to jeszcze takie gapy małe, szukają siebie nawzajem, szukają kogoś aby się przytulić przed spaniem, dzidzie nie da się ukryć, jednak deficyty z bardzo wczesnego dzieciństwa i brak matki wychodzą
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
ponieważ mówią, że równowaga w przyrodzie musi być, Santana okulał na przednią łapę
mam nadzieję, że to TYLKO wynik nocnych szaleństw...
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
i teraz doradźcie - z obydwoma do ortopedy, czy najpierw z obydwoma do Żanety?
Moje Tymczaski kochane
będę zaraz dzwonić i umawiać dopiero, myślałam o wtorku wieczorem
żeby odebrać płytkę i pojechać
żeby odebrać płytkę i pojechać
Moje Tymczaski kochane
to dzwonie i na jutro postaram się umówić, zaraz napisze co mi powiedzieli
no to dzisiaj 18.30 - jutro jest od rana, a w środę ma komplet, nie będę z tymi kulawymi kotkami tej wizyty odwlekać
a płytkę chyba podjadę wcześniej sama odebrać
no to dzisiaj 18.30 - jutro jest od rana, a w środę ma komplet, nie będę z tymi kulawymi kotkami tej wizyty odwlekać
a płytkę chyba podjadę wcześniej sama odebrać
Moje Tymczaski kochane
Jesteśmy po wizycie.
Chłopcy dostali zastrzyki i tabletki na tydzień. Mam nadzieję, że ich stan zacznie się poprawiać.
Na szczęście apetyt dopisuje
Chłopcy dostali zastrzyki i tabletki na tydzień. Mam nadzieję, że ich stan zacznie się poprawiać.
Na szczęście apetyt dopisuje
Moje Tymczaski kochane