Mieta Wildecka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Kilka faktów na temat Mietaski:
- na początku stroniła od wszelkich zabawek, z czasem pokazała swoją prawdziwą rozrywkową duszę i uwielbia maskotkę na sznurku, oraz różową, pluszową mysz
- uwielbia jeść, zawsze i wszędzie prosi o jedzenie jak jesteśmy w kuchni
- nie wchodzi na wyżyny - szafki kuchenne nie zbadane (przynajmniej jak jesteśmy w domu), jedyną jej zdobytą górą jest parapet, gdzie obserwuje ptaszyny
- faktycznie nie lubi innych kotów - słysząc kocie wrzaski z zewnątrz jest bardzo niespokojna i burczy na wszystko
- jest świetnym budzikiem - nad ranem domaga się pieszczot i nie sposób się od niej opędzić
- jest ciekawą świata kotką i niczego się nie boi - mając gości bez oporów podchodzi i daje się głaskać po brzuszku, nawet obcych!!

No i my.. Jesteśmy w niej absolutnie zakochani!! Nazywamy ją koto-psem
Reaguje na imię, jest na zawołanie no i uwielbia się przytulać i jest bardzo cierpliwa

- na początku stroniła od wszelkich zabawek, z czasem pokazała swoją prawdziwą rozrywkową duszę i uwielbia maskotkę na sznurku, oraz różową, pluszową mysz

- uwielbia jeść, zawsze i wszędzie prosi o jedzenie jak jesteśmy w kuchni
- nie wchodzi na wyżyny - szafki kuchenne nie zbadane (przynajmniej jak jesteśmy w domu), jedyną jej zdobytą górą jest parapet, gdzie obserwuje ptaszyny
- faktycznie nie lubi innych kotów - słysząc kocie wrzaski z zewnątrz jest bardzo niespokojna i burczy na wszystko
- jest świetnym budzikiem - nad ranem domaga się pieszczot i nie sposób się od niej opędzić
- jest ciekawą świata kotką i niczego się nie boi - mając gości bez oporów podchodzi i daje się głaskać po brzuszku, nawet obcych!!

No i my.. Jesteśmy w niej absolutnie zakochani!! Nazywamy ją koto-psem

A czy ktoś wie, że Mieta się jutro przeprowadza i będzie miała swojego człowieka na stałe i na zawsze? 

A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
-