Cyruś

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

Awatar użytkownika
Marianna

Post autor: Marianna »

kotekmamrotek pisze:
Eva pisze:
kotekmamrotek pisze:no wiem - ale Cyruś może do tego czasu i tak siedzieć w klatce, więc wiesz... :wink:
...a Cyrus nie mial juz dt zaawizowanego? :hm:
nieeee:(
Może nie jakoś super wprost, ale deklarowałam wyżej, że Cyruś może u nas poczekać na kochający dom :: tylko ja jeszcze kilku dni potrzebuję na ogarnięcie syków Księżniczki Fochny, Wiec jeśli ktos może juz teraz to nie ma sprawy. W każdym razie my też deklarujemy gotowość :cool:
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

Cyruś w poniedziałek jedzie na kontrolę - zobaczymy, co powie pani doktor...
agula.s

Post autor: agula.s »

Cyruś powinien mieć na imie Świergot.😀Po obejrzeniu filmiku z nim na facebooku stwierdzam, że on nie miauczy tylko ćwierka. ::
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

no ja go nazywam Ćwirek:)))))
Chitos

Post autor: Chitos »

Ja zawsze wchodze i mowie: Cyru juz biegnę do ciebie ,;)
Ile przydomkow ma jeden kot :)
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

no ja jeszcze mówię mu Cyrulik - jak już nawija tak, że nie mogę zdzierżyć ::
Chitos

Post autor: Chitos »

kotekmamrotek pisze:no ja jeszcze mówię mu Cyrulik - jak już nawija tak, że nie mogę zdzierżyć ::
Ooo ;) jak słodko :)
Awatar użytkownika
Marianna

kotekmamrotek pisze:Cyruś w poniedziałek jedzie na kontrolę - zobaczymy, co powie pani doktor...
Czekamy na wieści po wizycie :tan:

Przy okazji - w jakiej Cyruś jest kondycji? Czy dopisuje Mu apetyt? Czy ma jakieś ograniczenia żywieniowe? Jak mają sie Jego zębiska? Czy z czym się zdrowotnie teraz boryka?
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka
Awatar użytkownika
wiedźma

Post autor: wiedźma »

Kondycja - mega miziakowa, co donośnie i nieprzerwanie obwieszcza swoim wyjątkowym głosem. Ograniczenia żywieniowe to raczej on nam stawia, bo nie wszystko mu smakuje. Przecudny, fantastyczny, mizasty kot. Brać, kochać, nie wybrzydzać ;). A zdrowotnie to pewnie kotekmamrotek się wypowie
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

NO WIĘC CYRUŚ DZIŚ ZOSTAŁ ZASZCZEPIONY - I ZA TYDZIEŃ MOŻLIWA PRZEPROWADZKA:))))

kondycja super (aż za dobra, zwłaszcza jeśli chodzi o możliwości wokalne :: ), sierść piękna, zęby ok, niestety nie lubi maca, preferuje catz finefooda :wink:
Teraz boryka się tylko z brakiem człowieka; w najbliższym czasie (czytaj: miesiącach...) nie przewidujemy wizyty u weta :P
agula.s

Post autor: agula.s »

Cyrusiu Ty cudowny kociu czy mi sie tylko wydaje czy zaczynasz juz pakować swój plecaczek? Jak zobaczyłam pewną gwiazdkę to odtańczyłam taniec radości. Mądrzy ludzie którzy chcą wzbogacić siebie obcując z Tobą. :D Będą szczęściarzami. ::
Awatar użytkownika
wiedźma

Post autor: wiedźma »

Wytulam go jutro i wykocham! Będę tęsknić, ale dobrze mi z tym! ;)
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

:ok:
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

No to Cyruś - a raczej Maciuś - na swoim:)
Jest bardzo zainteresowany rezydentką Kreską, ale jak to dżentelmen - nie narzuca się... Domownicy w nim zakochani, więc podejrzewam, że koteczka też nie będzie się długo opierać kawalerowi ::
Awatar użytkownika
Marianna

Kreski są kochane, Wiec zakładam ze bedzie dobrze :-)
Powodzenia Cyrusiu!
ODPOWIEDZ