Ronja, Birk i Pupiszonek
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Synuś miał mieć dzisiaj PA. Birkuś odszykowany, odpicowany wręcz, psychicznie przygotowany do spotkania co by pięknie się zaprezentować z utęsknieniem czekał na nie, by poznać nową osobę... Czekał, czekał no i niestety się nie doczekał, bo Pani "zapomniała". Birkuś smutny troszkę jest teraz i zawiedziony. Z drugiej strony może i lepiej bo gdzieś tam pewnie jest człowiek, który o nim będzie pamiętał zawsze 
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
ja to mogę nawet pomiziać kciukami, jak trzebaNadira pisze:Plecaczek spakowany, w nowym domu na Szonka wszyscy czekają... A kawaler ni stąd, ni zowąd zaczął kichać i dekorować szafki rozbryzgiem kichoglutujutro wybierzemy się do doktora na kontrolę, a tymczasem rozpoczęliśmy terapię zastępczą mizianiem
prosimy o trzymanie kciuków za kocie zdrówko!
tulaski zdrowotne dla kociambra
Powoli zbieram się do wyjścia do weta, a Szonek szóstym zmysłem wyczaił, że to o niego chodzi i ukrywa się pod sofą
Tymczasem zaś parę fotek z telefonu
"Proszę mi założyć profil na fejsiku."
"Będę prezentował pyszczek z profilu na profilu."
"A jak mi się znudzi zaleganie w łóżeczku, to z niego zlezę... albo nie..."

Tymczasem zaś parę fotek z telefonu
"Proszę mi założyć profil na fejsiku."
"Będę prezentował pyszczek z profilu na profilu."
"A jak mi się znudzi zaleganie w łóżeczku, to z niego zlezę... albo nie..."

Słodkie kocie pychole 
U nas mniej różowo
Kontrola wykazała nadżerki na dziąsłach, które zaczęliśmy intensywnie leczyć, m.in. smarowaniem dziąseł. Wyobraźcie sobie dziki entuzjazm Szonka w tej kwestii
Na razie nie wiemy, skąd paskudztwo się wzięło, więc smarujemy, obserwujemy i wzmacniamy pigułami rozmaitymi.
Kciuki nadal mile widziane :3
U nas mniej różowo
Kciuki nadal mile widziane :3
Mały update dla Szonka
dzisiaj u weta okazało się, że oczko ma się już dobrze, więc z listy zabiegów codziennych odpadło zakrapianie :3 Szonek i my jesteśmy od razu szczęśliwsi... W dalszym ciągu smarujemy dziąsełka i czekany na poprawę - zarówno my, jak i cierpliwy domek stały 
Szonek, jako kot ogromnie cierpliwy, okazuje swoim lekarzom niezmiennie głębokie uczucia o poranku - nic nie budzi tak,jak mruczący, wąsaty i mokry koci całus
Szonek, jako kot ogromnie cierpliwy, okazuje swoim lekarzom niezmiennie głębokie uczucia o poranku - nic nie budzi tak,jak mruczący, wąsaty i mokry koci całus