Babcia Biszkoptowa

Nasi podopieczni, którzy odeszli...

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Jakbym nie wiedziała, że Bibi to seniorka, to dałabym sobie rękę uciąć, ze to kociak.
Ona tak wygląda na tych zdjęciach bardzo młodzieńczo :diabel:
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Mistrz drugiego planu ;)
Obrazek
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

Ale mega fota!!! :turla: genialna mina :lol:

Babuszka jest absolutnie cudowna! :love:
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Post autor: saszka »

:shock: :lol:
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

minę ma pt: "jeszcze Cię dopadnę młoda" :twisted: :twisted: :twisted:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

szpieg z Krainy Deszczowców:)))))
Awatar użytkownika
monka

Post autor: monka »

kotekmamrotek pisze:szpieg z Krainy Deszczowców:)))))
:lol:
Awatar użytkownika
Morri

Bibi przybrała ok. 300 g :banan: Przy jej filigranowej budowie to naprawdę sporo :) Ciągle jeszcze wydaje się chudzieńka, ale to już nie kości obleczone skórą :) Cieszy mnie jej apetyt :) Je naprawdę sporo i się sama jedzenia domaga :) Do tego stopnia, że umyśliła sobie miejscówkę w kuchni. Wbrew moim protestom, mój TŻ ułożył jej nawet kocyk na blacie kuchennym :roll: :roll: :roll: Bibi cieszy się przywilejami :)
Cieszy się życiem :) Zobaczcie :love: Fotka kiepska, ale widać, co trzeba :)
Obrazek
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
tess
Kontakt:

Post autor: tess »

Też bym w życiu nie dała jej lat, które ma :) (zresztą dopiero wczoraj przeczytałam, że rocznik 2002 i nadal nie wierzę...) Wygląda tak radośnie, młodo i świeżo :)
Kocia mama Jaime'ego, Brienne i Odyna, wirtualna Astor (szczęśliwie wyadoptowanej) i Cody'ego :)
Awatar użytkownika
Morri

Bibi zaczęła sama przychodzić na zabawę :tan: Jest amatorką wszelkich sznureczków, ale piórko też może być - od biedy ;) Codziennie też przychodzi się witać razem z innymi kotami :) Z Alfą i moją Sarą praktykują wzajemne baranki :) Ostatnio się uśmiałam, bo Bibi jest tak mała, że na wyprostowanych nogach przechodzi pod Sarą :lol:
Obrazek
Obrazek

Odważyła się nawet odpacnąć Ninie :good:
Obrazek
Awatar użytkownika
monka

Post autor: monka »

Ale ona jest słodka :love:
Awatar użytkownika
Morri

U Bibi wszystko w porządku :) Bez załamań i niespodziewanych zdarzeń - powolutku do przodu :) Apetyt nieodmiennie bardzo dobry, chęci na zabawę też nie brakuje :) Głaski jak najbardziej mile widziane - nawet jeśli w odwiedziny przyszedł ktoś nowy :)
Bibi znalazła sobie kilka miejscówek w domu, które z uporem maniaka okupuje. Jedną z nich jest kącik na blacie kuchennym... To ulubione miejsce do zabaw źdźbłem trawy ;)
Obrazek
lub wyczekiwania na śniadanie ;)
Obrazek

Wydaje mi się też, że kotusia wyładniała :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Nadira

Post autor: Nadira »

Nie wydaje Ci się, jest przepiękna :love:
Awatar użytkownika
GatosDePau
Kontakt:

Post autor: GatosDePau »

Wyładniała i zaokrągliła się, odkąd ją u Ciebie widziałam :) Futerko też ładniejsze :)
Zbyt mało Don Kichotów,
Zbyt wiele wiatraków.
Awatar użytkownika
Morri

Bibi z dnia na dzień radośniejsza, żwawsza, bardziej domyta - nosek już sama doprowadza do porządku tak, by nie było czarnej kreski :) Ciągle zagaduje po swojemu i nieustannie domaga się jedzenia :roll: Je zasadniczo tylko mokre w porcjach ok. 50 g i tak z 5 razy dziennie chętnie sobie podje :) Zrobiła się wybredna - dwa razy pod rząd to samo? Nooo, weź się, człowiek...!

Toteż, kiedy ostatnio pobieraliśmy krew na badania, liczyłam na poprawę wyników :) I oto są :)
Kreatynina: 5,33 (było 6,4)
Mocznik: 222,99 (było 307,51)
Fosfor nieznacznie podwyższony: 2,91
Reszta z grubsza ok :)

:tan: :tan: :tan:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 14 mar 2016, 17:26 przez Morri, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ