Nolka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
-
no i stało się... Nolcia jest już w swoim DS. Zestresowała się bidulka troszkę i zbunkrowała w pluszowym leżonku. Mamy nadzieję, że w nocy się troszkę ruszy. Kotka rezydentka ją obwąchała i troszkę nastraszyła syczeniem, na co Nolka odpowiedziała buczeniem- po raz pierwszy w życiu miałam okazję usłyszeć jak Nolka buczy na innego kota... to w ogóle do niej nie podobne
Trzymajcie kciuki za szybką aklimatyzację.
edit: chciałam tylko dodać że Kropcia i Filip chyba czują że coś się zmieniło bo chodzą i wyraźnie czegoś szukają...

Trzymajcie kciuki za szybką aklimatyzację.
edit: chciałam tylko dodać że Kropcia i Filip chyba czują że coś się zmieniło bo chodzą i wyraźnie czegoś szukają...
-
-
w ciągu tygodnia dostałam kilka kolejnych sms-ów
ogólnie koteczka w nocy wychodzi z podziemia, w piątek nawet przeniosła się na fotel
trochę syczy, ale podobno coraz ciszej i mniej, jedyny zgrzyt to taki że siknęła na dywanik w przedpokoju
ale podejrzewamy, że coś jej przeszkodziło w wejściu do kuwety, bo wcześniej ładnie chodziła do kuwety.
Z Miśką- rezydentką też się dogaduje bo póki co po prostu nie mają zbytniej styczności haha

Z Miśką- rezydentką też się dogaduje bo póki co po prostu nie mają zbytniej styczności haha

-
z nowych wieści:
aklimatyzacja postępuje
Nolka za puszeczkę animondy zrobi wszystko, nawet zacznie wychodzić spod kanapy i łazić po mieszkaniu. Chyba się czuje już dobrze w nowym domku.
Teraz następuje etap dogadywania się z Miśką- rezydentką bo póki co to Nolka pozwoliła sobie na łapoczyny względem niej. Co zupełnie jest do niej nie podobne, no ale cóż niezbadane są wyroki Kota
aklimatyzacja postępuje

Teraz następuje etap dogadywania się z Miśką- rezydentką bo póki co to Nolka pozwoliła sobie na łapoczyny względem niej. Co zupełnie jest do niej nie podobne, no ale cóż niezbadane są wyroki Kota

-