Carlos i Santana
Moderatorzy: crestwood, Migotka
kurujemy się
Santana rzeczywiście od wczoraj głównie śpi, ale ponieważ je, zachowuję spokój, jutro jedziemy na kontrolę.
i parę innych Santankowych:

Santana rzeczywiście od wczoraj głównie śpi, ale ponieważ je, zachowuję spokój, jutro jedziemy na kontrolę.
i parę innych Santankowych:
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

U chłopców bez większych zmian - głównie śpią, Santana to już drugi dzień z rzędu przespał.
Na szczęście apetyt dopisuje. Kulawizna częściowo ustąpiła, zmiany w pyszczku jeszcze nie - tym bardziej się cieszę że jedzą. Lekarstwa przyjmują wzorowo, choć potrzebne 4 ręce. Dziś idziemy na kontrolę.
Na szczęście apetyt dopisuje. Kulawizna częściowo ustąpiła, zmiany w pyszczku jeszcze nie - tym bardziej się cieszę że jedzą. Lekarstwa przyjmują wzorowo, choć potrzebne 4 ręce. Dziś idziemy na kontrolę.
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Kaliciwiroza w natarciu
Santana prawie 40 stopni gorączki, Carlos 39,4. Do tego świerzbowiec.
Dzieci senne, z miernym apetytem wieczorem.
Chłopcy wizytę zniośli dzielnie, tylko czyszczenie uszu im się nie spodobało.
Obserwujemy i działamy na bieżąco. Przytulamy, miziamy i dbamy na maxa.

Dzieci senne, z miernym apetytem wieczorem.
Chłopcy wizytę zniośli dzielnie, tylko czyszczenie uszu im się nie spodobało.
Obserwujemy i działamy na bieżąco. Przytulamy, miziamy i dbamy na maxa.
Moje Tymczaski kochane

Bidoki.
Nich szybko zdrowieją! 

Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/
macie kobity mega moce
albo to gik w tyłek podziałało i chyba temperatura ustąpiła, bo późnym wieczorem wreszcie zaczęły być trochę bardziej aktywne, a w nocy nawet całkiem, całkiem
tableteczki łykają bez problemu, ale to pierwsze tak małe i zgrabne tabletki, które kotu podaję, więc no problem
dlaczego koty robią kupę o 4.30
na tacki dla delikatnych brzuszków za 5 zeta sztuka, które biedym chorym kotkom kupiłam u weta się wypieły
lepiej pachniała im psia animonda
za to Bocisław musikiem nie pogardził
tak więc leczymy się

dlaczego koty robią kupę o 4.30

na tacki dla delikatnych brzuszków za 5 zeta sztuka, które biedym chorym kotkom kupiłam u weta się wypieły

tak więc leczymy się
Moje Tymczaski kochane

kurde no...
wracam z roboty a Maluchy osowiałe
Santana 38,9 (rzucił się na kolacje), Carlos 40,2 zwinęty w kupkę i się trzęsie
małż pognał do weta

Santana 38,9 (rzucił się na kolacje), Carlos 40,2 zwinęty w kupkę i się trzęsie
małż pognał do weta

Moje Tymczaski kochane