Węgorek
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- kotekmamrotek
Eva pisze:ależ Panie Wojtku! cóż to za kocia konstrukcja za pierwszym zdjęciu! majstersztyk

lowcostowe rozwiązanie w obliczu braku drapaka

dzisiaj dotarł furminator z allegro

Wczoraj zdjąłem obróżkę feromonową bo i tak już nie działała a widziałem, że chłopak miał już lekkie otarcia na szyi od niej. W sumie od wczorajszego zdjęcia nie widziałem, żeby Węgor się drapał (co robił wcześniej dość często), więc faktycznie musiała mu przeszkadzać. Ale to już za nami

- kotekmamrotek
Kociambr odebrany po zabiegu. W kołnierzu i w srebrnym makijażu a'la David Bowie.
Strasznie obolały. Chodzi jeszcze ciut niepewnie. Ale jest cudowny jak zwykle. Pierwsze co zrobił jak usiadłem na kanapie to niezgrabnie wskoczył na nią i wszedł mi na kolana od razu, żeby miziać futerko. Zszedł tylko na chwile to kuwety i z powrotem. Komentarz chyba zbędny.
Na dniach postaram się dodać parę fot przed zabiegiem jak i już po
W czwartek kontrola!
Strasznie obolały. Chodzi jeszcze ciut niepewnie. Ale jest cudowny jak zwykle. Pierwsze co zrobił jak usiadłem na kanapie to niezgrabnie wskoczył na nią i wszedł mi na kolana od razu, żeby miziać futerko. Zszedł tylko na chwile to kuwety i z powrotem. Komentarz chyba zbędny.

Na dniach postaram się dodać parę fot przed zabiegiem jak i już po

W czwartek kontrola!
- kotekmamrotek