Puk
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- kotekmamrotek
- kotekmamrotek
Piękny ja.
Taki piękny.
Najpiękniejszy.

Do tego jestem bardzo grzeczny i ładnie zjadam tabletki oraz bez problemu daję sobie zakroplić oczka me cudne. Teraz proszę mnie chwalić i podziwiać.
Taki piękny.
Najpiękniejszy.
Do tego jestem bardzo grzeczny i ładnie zjadam tabletki oraz bez problemu daję sobie zakroplić oczka me cudne. Teraz proszę mnie chwalić i podziwiać.
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Kiedy Puk trafił do mojego domu, przez pierwszych kilka dni byłam przekonana, że to kot, który preferuje niewielkie wysokości. Jakież więc było moje zdziwienie, gdy któregoś dnia weszłam do kuchni, a tam...
Kto tu...
Puk?!
Na wiszącej szafce?!
Tak, to białe to sufit
Kto tu...
Puk?!
Na wiszącej szafce?!
Tak, to białe to sufit

If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Wieści z nowego domu Puka:
Wszystko super. Kuwetę ogarnia, je jak dziki
Oprócz tego caly czas sie łasi i mruczy. A gdzie tylko się nie rusze to zaraz mi idzie koło nogi jak pieseł
Drugiej nocy juz nawet spal ze mną w łóżku wiec problemów z aklimatyzacja nie ma 

Ano chyba rzeczywiście nie ma
Wszystko super. Kuwetę ogarnia, je jak dziki

Ano chyba rzeczywiście nie ma