Jagienka

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

:serce: :serce: :serce: :serce:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

Jagusia już po wizycie u weta, pani dr nic nie znalazła, co wskazuje, że koteczka była już wysterylizowana.
Malutka ma już delikatnie przycięte uszko, więc już nikt nie będzie jej ponownie otwierał.
Kicia powoli dochodzi do siebie :pociesza:
Była bardzo grzeczna :serce: , głaskałam ją aż do momentu gdy usnęła :aniolek:
Awatar użytkownika
kikin

:heya2:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Cynamon pisze:Jagusia już po wizycie u weta, pani dr nic nie znalazła, co wskazuje, że koteczka była już wysterylizowana.
Malutka ma już delikatnie przycięte uszko, więc już nikt nie będzie jej ponownie otwierał [...]
Ale po co to przycięcie ucha, skoro Ona nie będzie wypuszczona? :shock:
Przecież będzie wpis w książeczce, że jest wysterylizowana...
Awatar użytkownika
Cynamon

kat, nie musisz mi tego mówić ... :marudzi:
Nie wiem dlaczego jej przycięła ... mówiłam, że jest do adopcji, bo była też od razu czipowana :roll:
Na szczęście nie jest to jakoś strasznie widoczne i teraz ma symetrycznie na każdym uchu mały uszczerbek.
Awatar użytkownika
Cynamon

Jagulec po ściągnięciu szwów ::
U weta byłą bardzo grzeczna i ładnie współpracowała :aniolek:
Wszystko pięknie się zagoiło :good: ale koteczka musi zacząć dbać o linię, bo troszkę za gruba jest :roll:
W poczekalni koteczka była bardzo rozmowna i jak się nie włożyło do niej palca przez kratki to cały czas domagała się uwagi :D A jak pojawił się pies to w ogoóe nie zrobiło na niej żadnego wrażenia :P jedynie przestała miauczeć :cool:
Kicia jest najmniej problemowym kotem z jakim miałam do czynienia :love: no i jest przeogromnym demotywatorem. Dziś znowu zamiast czytać zasnęłam :evil: , gdy Jagusia przyszła i zaczęła mnie udeptywać i układać się do snu :twisted: ::
Awatar użytkownika
Cynamon

Jagienka i jej ulubione miejsce do monitoringu, najlepiej jak oczywiście okno jest szeroko otwarte :D
Siedzi i z zaciekawieniem obserwuje, a siatka wcale jej nie interesuje :: :
Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

Cynamon pisze:Jagienka i jej ulubione miejsce do monitoringu, najlepiej jak oczywiście okno jest szeroko otwarte :D
Siedzi i z zaciekawieniem obserwuje, a siatka wcale jej nie interesuje :: :
Obrazek
po tym co się w krzakach nasiedziała, to się nie dziwię, że siatka jej nie interesuje i tylko looka na zewnątrz :: :: ::
Awatar użytkownika
Cynamon

Mam już normalny Internet :hura: :hura: :hura:
I szybko nadrabiam zaległości :wink:

Jagienka toleruje młode na zasadzie:
"no jak już są to trudno :roll: , ale lepiej niech się do mnie nie zbliżają za blisko :twisted: , bo będę bić :axe: "
Do tego "słodko" burczy i co jakiś czas posykuje, jak któryś przekroczy jej najbliższą strefę :P

Ale jest znacznie lepiej niż z Królikiem :good: ,
zdecydowanie mniej się obawia maluchów i nawet niekiedy się z nimi goni, niby w formie zabawy :wink: choć zdarzyło jej się też podgryzać w szyjkę :evil: np dziś Miaukina.
Oczywiście jak jestem to zaraz reaguję i wystarczy, że powiem odpowiednim tonem hasło: Kulex i od razy przestaje ::
Bo Kulexem lub Kuluś ją nazywamy z wiadomego powodu :jesc: :turla:

Zdjęcia prześlę dziś wieczorem :cool:
Awatar użytkownika
Cynamon

Burasek mały i duży :D
Obrazek
Czego nam przeszkadzasz w spaniu ? :twisted:
Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

:jebanewalentynki:
Awatar użytkownika
Cotleone

Post autor: Cotleone »

Atak klonów :lol:
Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett)
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

:wink:
Awatar użytkownika
Cynamon

Dawno nie było nic o Jagience, jesteśmy już po sesji i szybko nadrabiamy zaległości :wink:
Kicia gdy ma ochotę nawet pobawi się z młodymi ale nadal najbardziej lubi obserwować rozbrykane towarzystwo z góry :cool:
Troszkę też kicię pilnujemy z wagą, bo zaczęła podjadać karmę młodych, jest przy tym bardzo sprytna i jak tylko się powie "Kuleks" to szybko ucieka od nie swojej miseczki :twisted:
A kolejnym postępem jest fakt, że teraz zdarza jej się monitorować osiedlę na parapecie z Chodu ::
Natomiast z Miaukinem leżała już u nas w łóżku :brawo:

A tu coś od Królowy z wysokości :king:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
I na koniec najlepsze :serce: :love:
Awatar użytkownika
kikin

:love: :love: :love: :love: :love: :love:
ODPOWIEDZ