Kruszonek
Moderatorzy: crestwood, Migotka
-
- Kontakt:
Informacje z dziś.
Kruszonek opanował już "pokój zabaw" Kula się po nim jak mały kotek
Swojego kumpla z którym nocuje w pokoju (Gucia) zagaduje i zachęca do zabawy.
Kruszonek nadal wygląda na przygaszonego i przestraszonego, w klatce czuje się bezpiecznie, ale coraz częściej z niej wychodzi i idzie się bawić.
A Buziaków nie ma końca! On bardzo kocha ludzi.
Co do spraw fizjologicznych, kupa jest, siuśki lecą same z przepełnionego pęcherza.
Dziś odważyłam się wymasować mocz, coś tam się udało. Kruszonek jednak bardzo tego nie lubi, możliwe, że nam nie ufa i tyle
Będziemy nad tym pracować, bo takie trzymanie moczu potrafi być niebezpieczne, sami wiecie.
Kruszonek opanował już "pokój zabaw" Kula się po nim jak mały kotek

Swojego kumpla z którym nocuje w pokoju (Gucia) zagaduje i zachęca do zabawy.
Kruszonek nadal wygląda na przygaszonego i przestraszonego, w klatce czuje się bezpiecznie, ale coraz częściej z niej wychodzi i idzie się bawić.
A Buziaków nie ma końca! On bardzo kocha ludzi.
Co do spraw fizjologicznych, kupa jest, siuśki lecą same z przepełnionego pęcherza.
Dziś odważyłam się wymasować mocz, coś tam się udało. Kruszonek jednak bardzo tego nie lubi, możliwe, że nam nie ufa i tyle

Będziemy nad tym pracować, bo takie trzymanie moczu potrafi być niebezpieczne, sami wiecie.
-
- Kontakt:
I kolejny weekend za nami, Kruszonek świetnie wpasował się w nasz rytm dnia, swobodnie już porusza się po domu, z psem dogaduje się różnie, z kotami różnie..
Kruszonek to świetny aktor, gdy potrzebuje uwagi opiekunów jest malusim kotkiem, robi śmieszne miny i bawi się bardzo chętnie, można patrzeć na niego godzinami.
A gdy nikt nie patrzy ... To mały szatan
Chodzi, kradnie jedzenie, bije inne koty i gryzie je w tyłek.
Nic strasznego, ale szkoda mi Gucia, który jest taką ciapą że nawet nie ucieka od niego, a nocują razem w jednym pokoju i skończyło się tak, że Kruszonek nocuje w klatce....
Kruszonek to świetny aktor, gdy potrzebuje uwagi opiekunów jest malusim kotkiem, robi śmieszne miny i bawi się bardzo chętnie, można patrzeć na niego godzinami.
A gdy nikt nie patrzy ... To mały szatan

Chodzi, kradnie jedzenie, bije inne koty i gryzie je w tyłek.
Nic strasznego, ale szkoda mi Gucia, który jest taką ciapą że nawet nie ucieka od niego, a nocują razem w jednym pokoju i skończyło się tak, że Kruszonek nocuje w klatce....

-
- Kontakt:
-
- Kontakt: