Dzieciaki spod Opery

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

filo, ja zawsze się zachwycam koteczkami a czarnymi szczególnie :: :love:
P.S. a ten pazur to chyba chce ciocię odwiedzić :twisted: :twisted: :twisted:
filo

Post autor: filo »

Ktoś dzisiaj w nocy zamordował drapak. I do tego nie ma chętnych do przyznania się, czyja to łapa się do tego przyczyniła. Połowa drapaka nadaje się wyłącznie do rozmontowania. :(
filo

Rozpoczął się sezon polowania na...

czereśnie :twisted:

Pazury mamy długie i krwiste :twisted:
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

filo pisze:Rozpoczął się sezon polowania na...

czereśnie :twisted:

Pazury mamy długie i krwiste :twisted:
::
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Czy dzieciaki przeżyły najazd dzieciaków? :diabel:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
filo

Dzieci??????

Dzieci!!!!!!!!!!!!!!!

To ja sobie posiedzę w norce:

Obrazek
filo

Dzieci, to już nie są dzieci. Chłopaki lada chwila skończą dwa lata. I nie wiem, czy ktokolwiek jeszcze ma nadzieję, że znajdą dom. Bo nie są miziaści i nie nadają się do domu z dziećmi. Nie mają szans na adopcję. Dwa naprawdę fajne kocury, z którymi można się wspaniale bawić, które można obserwować aż po zapomnienie o istnieniu telewizora i komputera i które w nocy przyjdą do łóżka, żeby zasnąć przytuleni do człowieka.
filo

Dostaliśmy takie fajne rybki dla kotów, takie coś na ząb dla kota. Dokładnie zawinięte w woreczek wieczorem schowałam na półce w kuchni. Nad ranem obudził mnie szelest woreczka. Rybki zniknęły. Kamery na noc nie ustawiłam w kuchni, ale jeśli chodzi o takie sprytne zwąchiwanie czegoś ciekawego, to zawsze podejrzewam Norka. To to jest przebiegłe powyżej normy :cool:
Awatar użytkownika
kikin

:lol: :lol: :lol:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

filo, o to cieszę się, że smakowały :lol:
Norek i Basik nas odwiedzili i muszę przyznać, że to kawał kocurów się zrobił :shock: ::
filo

Cynamon pisze:Norek i Basik nas odwiedzili i muszę przyznać, że to kawał kocurów się zrobił :shock: ::
A nawet dwa kawały. Jak do tego doliczyć kocura rezydenta, to dla człowieka w łóżku niewiele miejsca już zostaje :roll:
filo

Byliśmy na obcięciu pazurków. Basik był zdecydowanie temu przeciwny. Łapanie Basika wyglądało następująco:
Basik pod łóżkiem, ja stawiam transporter z jednej strony i próbuję go namówić do przesunięcia się do transportera.
Basik przenosi się pod szafę. Zatykam wyjście spod szafy z jednej strony transporterem, z drugiej wkładam rękę i chcę Basika przepchnąć.
Basik sprytnie omija transporter i ładuje się pod drugą szafę. Ponownie podstawiam transporter i wkładam rękę.
Basik czując moją rękę zmyka pod łóżko.
Opcję powyższą powtarzamy.
Basikowi się nudzi takie gimnastykowanie ludzia i wskakuje na szafę. Podchodzę do niego z jednej strony szafy (z dwóch nie mogę jednocześnie przecież).
Basik sobie zeskakuje z szafy i wpada pod łóżko. Robię padnij i próbuję go dosięgnąć pod łóżkiem.
Przenosimy się pod szafę.
Basik wskakuje na parapet i sprawdza, czy nie da się zwiać przez okno, bo już mu się zaczyna nudzić takie ganianie w kółko. Okno zamknięte. Ja w tym czasie wstaję spod szafy.
Basik biegnie sprawdzić, czy drzwi od pokoju zamknięte, bo moglibyśmy się przenieść z naszą gimnastyką do innego pomieszczenia. Drzwi zamknięte.
Basik stwierdza, że mu się znudziło i wchodzi do transportera. Ja się nadaję wyłącznie pod prysznic.

Norek nie ma takiej cierpliwości do monotonnej zabawy i zanim zostanie zapakowany do transportera robi tylko jedno kółko po pokoju.

Obcięcie pazurów to przy tym pryszczyk. Malutki pryszczyk.

Aha, wszyscy żywi i zdrowi. Krew się nie polała.
Awatar użytkownika
kikin

::
filo

Jak wracam do domu, to gdzie najczęściej widuję Norka? Siedzi sobie na parapecie i wygląda przez okno. Jakby go zapytać, to odpowie, że podpatruje gołębie na dachu. Tylko dlaczego on nigdy nie siedzi na parapecie, jeśli jestem w domu?
Awatar użytkownika
kikin

widocznie przeszkadzasz mu w kontemplowaniu gołębi na dachu ::
ODPOWIEDZ