Dzieciaki spod Opery

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
filo

Post autor: filo »

Norek tak masuje tylko i wyłącznie rezydenta, którego kocha miłością nieodwzajemnioną, bo rezydentowi zwisa ta jego miłość.
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

Norek :serce: te jego nieziemskie wczucie :lol:

filo, oj tam co rezydent nie kocha, trochę kocha bo choć liznął masażer :turla:

Chłopaki znowu zostali uraczeni obcinaniem pazurków a raczej szponów :twisted: u cioci :D
Troszkę łapeczki im się ze stresu spociły, Basik początkowo troszkę nam zwiał ale sukces znowu osiągnięty :good:
Polecam się na przyszłość ::
filo

Dziękujemy. Obyło się bez strat w ludziach i kotach :lol:
Trochę sobie przy okazji pomiziałam Basika. Na obcym terenie przed moją ręką nie ucieka. Możemy się miziać. Tylko w domu nie daje się dotknąć.
filo

Basik siedzi metr przede mną i się we mnie wpatruje. O co mu chodzi? Ktoś wie?
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

przekaz podprogowy?
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

filo pisze:Basik siedzi metr przede mną i się we mnie wpatruje. O co mu chodzi? Ktoś wie?
"nie zapraszaj więcej swoich bratanków" :twisted: ::
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Cynamon

kikin, haha. :turla:

Filo: i nie zabieraj mnie więcej do Cynamon na obcinanie pazurów :D
filo

Basik kazał przekazać, że bratankowie są ewentualnie do zaakceptowania, ale pod jednym warunkiem: gdy śpią. Obejrzał sobie ich dzisiaj w nocy dokładnie.
Awatar użytkownika
Ania Z

Post autor: Ania Z »

Basik wie jak podejść do "wroga" ;)
:lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

filo pisze:Basik kazał przekazać, że bratankowie są ewentualnie do zaakceptowania, ale pod jednym warunkiem: gdy śpią. Obejrzał sobie ich dzisiaj w nocy dokładnie.
:rotfl:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
filo

Norek lubi być miziany. No nie zawsze. Po prostu to kot, który musi mieć odpowiednie warunki do miziania. Ale bez miziania nie ma życia.

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Cynamon

Noruś Ty pięknoto! :love:
filo

Już chyba wiem, o co chodzi Basikowi, jak się we mnie wpatruje wieczorami. Bo on siada przy moim łóżku, jak się już położę, codziennie. On mnie po prostu pilnuje i to nie to, że pilnuje, żebym czegoś nie zrobiła. On dba o moje bezpieczeństwo. Bo patrzy na mnie i patrzy na drzwi. A ja wiem, że jeśli cokolwiek będzie się działo niebezpiecznego, to on będzie wiedział o tym przede mną. I zareaguje!
einfach

Post autor: einfach »

filo pisze:Już chyba wiem, o co chodzi Basikowi, jak się we mnie wpatruje wieczorami. Bo on siada przy moim łóżku, jak się już położę, codziennie. On mnie po prostu pilnuje i to nie to, że pilnuje, żebym czegoś nie zrobiła. On dba o moje bezpieczeństwo. Bo patrzy na mnie i patrzy na drzwi. A ja wiem, że jeśli cokolwiek będzie się działo niebezpiecznego, to on będzie wiedział o tym przede mną. I zareaguje!
jaki słodziak kochany :love: a jaki odpowiedzialny :cool:
filo

Koty chyba urządziły sobie w nocy turniej piłki plażowej. Cała łazienka zasypana żwirkiem, a pośrodku piłeczka :ban:
ODPOWIEDZ