Plastuś
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- kotekmamrotek
Plastuś jest bardzo grzecznym pacjentem, w miarę współpracuje przy zakraplaniu oczu. Pierwsze poszło elegancko, przy drugim próbował wytrząsnąć krople z oka, kombinuje jak może
Poza tym rozpiera go energia, właśnie tornado się przetacza przez dom
A kurczak to najlepsze danie, jakie szef kuchni może zaserwować koteczkowi. Cudownie warczy przy misce, bez walki nie odda, gdyby ktoś się odważył i próbował przechwycić

Poza tym rozpiera go energia, właśnie tornado się przetacza przez dom

A kurczak to najlepsze danie, jakie szef kuchni może zaserwować koteczkowi. Cudownie warczy przy misce, bez walki nie odda, gdyby ktoś się odważył i próbował przechwycić

Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett)
Plastuś chyba czuje się całkiem nieźle. Wcześniej ganiał - jak zawsze do zabaw najlepszy jest Vito. Teraz słodko śpi - a do drzemki najlepsze są nogi człowieka. Idealną sytuacją jest, jeżeli na tym samym człowieku do drzemki ułoży się Vito. Ten większy ma tu wszystko obcykane i chyba wie, co dobre. Skoro ja siedzę przy kompie, to wiadomo, że nie na mnie tym razem się zainstalowały 

Plastuś przy Vito jaki cielaczek
i dopiero teraz widać, że faktycznie wieeelgachne ma te uszaki!

A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Plastuś jako kot mocno pomocny przy pracach domowych - tym razem przy praniu

tylko bez wirowania proszę
sprawdziłem - można załadować
A tak serio, to bardzo trzeba na niego uważać, bo uwielbia się pakować do pralki, i do pustej i wypełnionej praniem
Zawsze przed uruchomieniem pralki sprawdzam, gdzie jest kot.
W dalszym ciągu Plastuś bardzo lubi suszarkę na pranie. Jest idealna do spacerów, wylegiwania się, służy jako punkt widokowy i baza wypadowa na szafę.
tylko bez wirowania proszę
sprawdziłem - można załadować
A tak serio, to bardzo trzeba na niego uważać, bo uwielbia się pakować do pralki, i do pustej i wypełnionej praniem

W dalszym ciągu Plastuś bardzo lubi suszarkę na pranie. Jest idealna do spacerów, wylegiwania się, służy jako punkt widokowy i baza wypadowa na szafę.