Dzieciaki spod Opery

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
filo

Post autor: filo »

Basik w Czarnej Dziurze urządził sobie sypialnię. Spędza tam tyle czasu, ile przyzwoitemu kotu zabiera w ciągu doby sen. Późny popołudniem wynurza się świeżutki, wypoczęty i gotowy do zabawy. Najlepiej bawi się urządzając gonitwy i zapasy z Norkiem. Ale najlepszy z najlepszych jest laserek. Za laserkiem może gonić bez końca ze zwinnością i szybkością czarnej pantery. Wieczorami jest też kotem towarzyszącym. Siaduje sobie blisko mnie i kontroluje, co robię.
filo

Chłopaki odpoczywają po zabawie:
Obrazek
filo

Czy to, że ciągle mam świeży żwirek w łóżku, ma nakierować mnie do zrozumienia, że to nie jest moje łóżko, a łóżko Norka? W nocy Norek próbuje mnie wepchnąć gdzieś na brzeżek. Kładzie się wzdłuż mojej nogi i rozkłada jak wielki tylko jest.
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

:: , ja myślałam że tylko boksery tak potrafią
filo

Norek nie jest bokserem :eee:
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

filo pisze:Norek nie jest bokserem :eee:
ale może mu się wydaje że jest ::
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
filo

Nocne polowanie (tak, wiem, że zdjęcie jest nieostre, ale to zdjęcie robione nocą prawie bez światła, jak ktoś czegoś nie widzi, to niech sobie wyobrazi):

Obrazek
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

::
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

filo, czekam z niecierpliwością na chłopaków i ocenę długości ich pazurów :: :D
filo

Cynamon pisze:filo, czekam z niecierpliwością na chłopaków i ocenę długości ich pazurów :: :D
Pazury zostały ocenione jako za długie, w związku z czym zostały skrócone do długości przyzwoitej. :cool:
filo

Z pokoju obok dobiegł jakiś mały hałas. Takie nic konkretnego. Po prostu coś spadło. Nic ciężkiego, więc poszłam tam dopiero po chwili. A tam faktycznie nic poważnego się nie stało :roll: To był tylko włam do mojej szafy z bielizną. Nie wiem kto zaczął, ale praca była wybitnie zespołowa. Szafka jest 1,5 metra nad ziemią. Nic poniżej nie stoi. Chyba ktoś latał, żeby ją otworzyć. O latanie podejrzany jest Norek. Jak weszłam, to był w szafie i widząc mnie lotem ślizgowym wyleciał z szafy. No bo przecież to ja mam omamy, jego tam nie było! Basika o nic nie mogę podejrzewać, bo już go nie było. On ma wybitne zdolności dematerializacji z miejsca występku. Zazwyczaj działają zespołowo z bratem. W związku z powyższym jego udziału we włamie wykluczyć się nie da, ale też nie ma dowodów, że miał z tym jakiś związek.
Na podłodze pod szafą leżała w zachwycie rezydentka Bisia. Właściwie nie na podłodze. Na moich najdelikatniejszych ciuszkach na specjalne okazje, które w szafie są w tylnym rzędzie. Nie wiem, jak one się znalazły pod kocicą, skorą pierwszy rząd ubrań w szafie nie był naruszony... Moje inteligentne koty musiały sobie powybierać, co wyciągają z szafy, uzgodnić to i podawać sobie tylko to, co uznały za interesujące. Muszę przyznać, że mają dobry gust i wysokie zdolności organizacyjne :cool:
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

:D :D :D
filo

Pozamiatałam dzisiaj. Szufelkę kłaków nazbierałam...
Chyba koty stwierdzają, że jest za ciepło i się po trochu rozbierają z futer...
Awatar użytkownika
Ania Z

Post autor: Ania Z »

Chca zmienić futro na ta wyjściową bieliznę chyba :twisted:
Obrazek
filo

Jak zrobić u człowieka piękne wcięcie w pasie? Należy się położyć, a następnie pomiziać dwa koty, które przyjdą się poprzytulać, żeby ułożyły się we właściwym miejscu. Jeśli będą się tak mocno przytulać jak Norek, to ciało człowieka powinno się dostosować.

Mocno przytulony Norek:
Obrazek
ODPOWIEDZ