Bunia
Moderatorzy: crestwood, Migotka
dokładnie tak samo zadecydowała Liliankajaggal pisze:A jak mówiłam, że u mnie Sabrina podjęła decyzję, toś się śmiała!
Gratulacje, noo))

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

- kotekmamrotek
-
Magiczny koci szósty zmysł....taaaaa...
Nie wiem, kto zadzwonił wczoraj do Buni i dał jej cynk, ale jak wróciłam z pracy, to takiej ilości przytulków i baranków nigdy wcześniej nie dostałam...Ona WIEDZIAŁA
W nagrodę o 6:30 dziś rano obudziła mnie pięknym soczystym kłakowym bełtem
jak była w gościach to pełna kultura prawdziwej damy, no ale skoro już jest u siebie...?
Nie wiem, kto zadzwonił wczoraj do Buni i dał jej cynk, ale jak wróciłam z pracy, to takiej ilości przytulków i baranków nigdy wcześniej nie dostałam...Ona WIEDZIAŁA

W nagrodę o 6:30 dziś rano obudziła mnie pięknym soczystym kłakowym bełtem

jak była w gościach to pełna kultura prawdziwej damy, no ale skoro już jest u siebie...?

nie mogę, Kot na mnie leży.
Gratuluję nowego pełnoprawnego członka rodziny
Wypełniając ankietę adopcyjną myślałam najpierw o Uszce i Timce - Uszka będzie miała dom. Później o Pixi i Dixi - okazało się, że zarezerwowane. Potem czy dałoby radę stworzyć dwupak z Buni i Timki - Bunia też już ma swoją rodzinę na stałe
Fundacyjne koty chyba przede mną uciekają
Trzymajcie zatem teraz kciuki za nas - 29.12. przywozimy do domu dwupak złożony z 5-miesięcznej kotki po ciężkim zapaleniu płuc i 2-letniego lekko niepełnosprawnego kocurka.

Trzymajcie zatem teraz kciuki za nas - 29.12. przywozimy do domu dwupak złożony z 5-miesięcznej kotki po ciężkim zapaleniu płuc i 2-letniego lekko niepełnosprawnego kocurka.
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde
Oscar Wilde