Marusia - pręgusia i jej siostra Tusia :)
Moderatorzy: crestwood, Migotka
co tam u dziewczynek ...
Marusia dalej jest płocha i czasem ucieka przede mną jak przed ogniem, ale w kwestiach miziankowych zrobiła się straszna pieszczocha - bardzo lubi głaski, włącza przy tym straszny traktor, wywala brzusio i czasem się nawet trochę ślini
pozwala się brać na kolanka, chociaż tylko czasem na nich zostaje, a czasami ucieka;
Tusiak dalej niedotykalska
dostała ode mnie ksywkę "kubraczek" bo taki z niej śmieszny kubraczek po tej sterylce 
obie są oczywiście adorowane przed Dropsiaka, więc raz po raz rozlegają się sex-odgłosy i biegnę sprawdzić czyją szyjkę tym razem Klopiu podgryza
ale wszyscy się lubią i tolerują więc jest ok !!!
Marusia od swojego nowego kumpla uczy się magicznej sztuki sępienia - pojawia się nawet w kuchni szybciej niż on
no ogólnie fajne są tylko ten Tusiak by się mógł dać dotknąć
a tu parę fotek "kubraczka"

Marusia dalej jest płocha i czasem ucieka przede mną jak przed ogniem, ale w kwestiach miziankowych zrobiła się straszna pieszczocha - bardzo lubi głaski, włącza przy tym straszny traktor, wywala brzusio i czasem się nawet trochę ślini

pozwala się brać na kolanka, chociaż tylko czasem na nich zostaje, a czasami ucieka;
Tusiak dalej niedotykalska

obie są oczywiście adorowane przed Dropsiaka, więc raz po raz rozlegają się sex-odgłosy i biegnę sprawdzić czyją szyjkę tym razem Klopiu podgryza

ale wszyscy się lubią i tolerują więc jest ok !!!
Marusia od swojego nowego kumpla uczy się magicznej sztuki sępienia - pojawia się nawet w kuchni szybciej niż on

no ogólnie fajne są tylko ten Tusiak by się mógł dać dotknąć

a tu parę fotek "kubraczka"

"-Mamo, to jest mały kotek.
Chcesz, odniosę go z powrotem,
tylko daj mu spodek mleka.
Spójrz, jak ładnie się uśmiecha!"
nie bądź taka wredna i cwana bo te ptasie mleczka na ciebie czekająmarinella pisze:Nina ja dopiero wyczaiłam
Obrazek
niezle ci wydzie idzie odchudzanie
dieta ptasie mleczko dziala ?![]()
![]()

Mózg w czasie nauki potrzebuje dużo paliwa. Cóż za wredna siostra!Nina pisze:nie bądź taka wredna i cwana bo te ptasie mleczka na ciebie czekająmarinella pisze:Nina ja dopiero wyczaiłam
Obrazek
niezle ci wydzie idzie odchudzanie
dieta ptasie mleczko dziala ?![]()
![]()
![]()
Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa – bez czy w pasach bezpieczeństwa...
Ostatnio zmieniony 06 mar 2008, 6:31 przez Nina, łącznie zmieniany 1 raz.