Jeszcze jeden nowy klient fundacji pojawił się dzisiaj.
Zdjęcia będą, jak się młody będzie kwalifikował. Na razie jest nieziemsko brudny. A że prawie cały biały, to widać z kilometra. Trochę brudnych zdjęć ma marinella. Jak coś będzie chciała, to wklei.
Młody jest duży, ale młody. Ma jeszcze mleczaki.
Przykleił się do mnie. Odda wszystko za ludzkie kolana. Na inne koty warczy.
Na razie informujemy o jego istnieniu.
Taki był Tadzik zimą, jak do mnie trafił. Teraz to Ta-Dzik. Prawdziwy wielki kocur z nadmiarem energii. Wszędzie go pełno. Kocha gonitwy i zapasy z innymi kotami (tylko nie wszystkie koty odwzajemniają te jego upodobania) oraz przytulanie się do człowieka.
O prawidłowy przebieg sesji i pozy modela zadbała moja młoda asystentka Gabriela
żeby było róznorodnie i fantazyjnie do sesji zostały użyte kotek syrenka i spinka motylek
Na lewym udzie on ma duży placek z ledwo odrastającym futrem. Tak 2x2 cm przynajmniej. Skóra ok. Nie podoba mu się, że to oglądam. Nie jestem pewna, czy tam jeszcze kleszcza nie ma, choć ta kropka trochę mała, bo jak główka od szpilki. Ogólnie nie podoba mu się oglądanie tylnych łapek. Już oberwałam. Na szczęście wcześniej obcięłam pazury
Też mu to macałam i też nie był zachwycony ale mnie nie pobił
kleszcza tam nie zauważyłam
te dwa które znalazłam były spore i wyczuwalne pod placem
ja go dość mocno spsikałam frontlinem, powinnien wytłuc to co mu ewentualnie jeszcze siedzi ale obejrzeałam go dość dokładnie, łacznie z brzucholem
Śladów gryzienia nie ma. Mógł oberwać od innych kotów, bo naprawdę mu się koleżeństwo nie podoba.
Nie jest chudy, ale bardzo zmęczony.
Prorokuje dzisiaj małą bitwę w moim łóżku. Mogę się założyć, że będzie się chciał dołączyć, a my już w trójkę sypiamy. Już dawno miałam wyro wymienić na większe...
Ogrzewam go własnym ciałem, więc powinno być ok. Jak będzie chciał, to ma jeszcze kaloryfer do wyboru.
Chodzi normalnie. Przynajmniej chodził tę chwilę, przez którą nie siedzi na moich kolanach.
Caramcia ma jakieś 5 miesięcy, a już zęby wymieniła. U niego wszystkie kły wyglądają mi jeszcze na mleczne. Górne przednie może ma stałe. Mordkę też ma bardzo dziecięcą. Nie dam mu 6 miesięcy. Ma mniej. Waży ok. 2 kg.